ThunderByte Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) Caut pentru un amic un CDI pentru un F3 din '98, am gasit unul dar de pe un F3 '95 problema e ca dupa codul de producator nu sunt identice, codul difera cu o litera/cifra, acu parca nu m-as risca sa incerc un CDI bun pe alta instalatie decat cea pentru care e proiectat si sa il stric. A incercat cineva o combinatie de genul asta deja ? Din manual, studiind schema electrica par identice, nimic in plus, nimic in minus ... deci e un +, totusi o confirmare mi-ar fi mai de ajutor ... Editat Aprilie 17, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Salut eu am pus pe cb1000 cdi de la alt cb nu erau codurile aceleasi dar s-a potrivit perfect verifica si pini daca corespund la numar si la asezare Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 20, 2012 Autor Share Postat Aprilie 20, 2012 Daca se va lovi vreodata cineva de problema asta ca si mine, sa fie raspunsul pus aici ... merge fara nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Asa la "simt" te cred, dar ia fa tu un test de putere, gen dyno-tester si arata graficele! RIP pentru calutii morti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 20, 2012 Autor Share Postat Aprilie 20, 2012 Da ... ce jigodii aia care scriu pe net la specificatii ca ala din 96 are 105 cai si 66 Nm si ala din 97 are 105 cai si 66 Nm ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai tu ai pus CDI de pe un model din 95, care are cu 5 cai in ...minus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Aia cinci cai nu erau in minus ci erau frumosi! Si nici macar nu erau cinci ci erau sase!... SASE CAI FRUMOSI! Cam incolo te indrepti cu comentariile astea dupa ureche. Ai informatii exacte despre CDI'ul respectiv? Macar stii ce model anume este, marca, tip, fabricant? Ai acces la hartile de aprindere? Este cu TPS sau fara? Esti sigur macar ca e CDI si nu TCI?... Si atunci de ce'ti dai cu parerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai din ce a zis in primul post asa reiese! Alte precizari nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Si ce te face sa crezi ca cineva chiar ar astepta alte "precizari" din partea ta?... (intrebarea se vrea retorica, nu e nevoie sa raspunzi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 @alex_en Omule, de ce te tot bagi daca nu cunosti? Nu te-ai saturat sa iti iei suturi la subforumul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate