J R M Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Va rog sa imi dati o idee de unde sa gasesc cotele pentru protectii din aliaj usor, la radiatoare si scut motor, pentru un CRF 450 r 2005! Multam'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Va rog sa imi dati o idee de unde sa gasesc cotele pentru protectii din aliaj usor, la radiatoare si scut motor, pentru un CRF 450 r 2005! Multam'! Daca ai motorul la ce iti mai trebuiesc cote ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J R M Postat Aprilie 19, 2012 Autor Share Postat Aprilie 19, 2012 Daca ai motorul la ce iti mai trebuiesc cote ??? cel care mi le va manufactura zice ca i-ar fi de folos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 cel care mi le va manufactura zice ca i-ar fi de folos Iar fi de folos niste poze, poze care se gasesc pe net. Am facut destule dintrastea si crede-ma daca ai motorul in general e de ajuns, din poze te mai inspiri de la altii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate