Smeagol Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Salut, Caut om in Bucuresti care sa lucreze cu inox, tevi cromate, tabla, etc Ma intereseaza sa imi faca un suport de coburi cu prindere pe cadru, suport cu talpa si preferabil daca se poate cu protectie de jur imprejur .. in genul celor de la Harley Atasez poza exemplificativa Am nevoie saptamana viitoare Lasa-ti comment sau PM pt contact si discutii Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Search dupa userul RADOS si vezi ca are el in semnatura mai multe detalii si lucrari efectuate in atelierul unde presteaza. Link si cu cateva lucrari: http://www.youtube.com/user/DynamiteBrothers1 Eu am apelat la ei si a iesit treaba foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Si eu ti-l recomand pe Rados ca sa te puna in legatura cu fratii Dinamita, sunt meseriasi si stiu ce sudeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 21, 2012 Autor Share Postat Aprilie 21, 2012 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate