Rolly Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Ce euroscuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 cinezariile astea...e ca si cum ai prepara la motor o dacie =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelone Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 eu nu inteleg ce va chinuie talentu sa tunatzi asa tare scuterele bha eu as fi multumitdaca as reusi sa fac un burn out sau un demaraj mai bun..daca tot vretzi viteza mai bine va luati motoare mari si stiti o treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 (editat) dar vai ce tuning Editat Decembrie 29, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 dar vai ce tuning dar vai !!! ce jentii !!! e al tau ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 dar vai ce tuning zici ca a defecat un stol de pescarusi pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) pai sa faci un scuter de 49 sa fuga 120 nu e chiar asa o avere cum spun unii:Pde fapt iti poti inlocui setul cu un set malossi de 80 si asta costa 4 mil ii poti inlocui toba cu una de carbon geanelli care costa tot in jur de 4 mil si in cazul in care vrei sa pari super tare si sa te lauzi pe la colt:P:))iti poti pune si nos!si toate astea la euroscuter frate..si nu cred k exista scuterist sa nu fi auzit de euroscuter nu? Te-ai gandit mult ? era beat cand ai scris postu asta ? In primul rand...cu 8 milioane nu faci un scuter sa ia 120....ti-o garantez...eu dau 8 milioane numai pe kitu de 70....pe langa asta,mai trebuie si toba,si carburator,si variator,si ambreiaj,si o curea rezistenta,si role,si...inainte de astea [FranE].In al doilea rand,frumoasa atitudinea cu "lauzi pe la colt" ...da...frumos...si faza cu "iti poti pune si nos" tu crezi ca bagi butelia acolo si gata ? e cam 500 de euro un sistem bun de nos...asa ca...:-h raman fara cuvinte....imi vine sa sparg monitoru cand citesc posturi ca asta... Later Edit : Cine ma contrazice sa imi dea un PM si vorbim Reason for Edit : Nu era complet ! Editat Decembrie 30, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Te-ai gandit mult ? era beat cand ai scris postu asta ? In primul rand...cu 8 milioane nu faci un scuter sa ia 120....ti-o garantez...eu dau 8 milioane numai pe kitu de 70....pe langa asta,mai trebuie si toba,si carburator,si variator,si ambreiaj,si o curea rezistenta,si role,si...inainte de astea [FranE].In al doilea rand,frumoasa atitudinea cu "lauzi pe la colt" ...da...frumos...si faza cu "iti poti pune si nos" tu crezi ca bagi butelia acolo si gata ? e cam 500 de euro un sistem bun de nos...asa ca...:-h raman fara cuvinte....imi vine sa sparg monitoru cand citesc posturi ca asta... Later Edit : Cine ma contrazice sa imi dea un PM si vorbim Reason for Edit : Nu era complet ! Poti si cu 8 mil sa faci sa fuga 120 la ora ... Bine dak ai altele modificate la scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Poti si cu 8 mil sa faci sa fuga 120 la ora ... Bine dak ai altele modificate la scuter vorbea si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Poti si cu 8 mil sa faci sa fuga 120 la ora ... Bine dak ai altele modificate la scuter daca esti norocos sa ai un Aerox sau un SR fff bine intretinut care fuge stock 100 .... nu e chiar asa imposibil sa ajungi la 120 .. dar Foarte greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Hai mai ca nu e asa greu...uitati-va la sica_sibiu si la cei cu sr in general cat prind Sa-l delimitez si eu pe-al meu, sunt tare curios sa vad cat prin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 90-95 pe ceasul tau. Sa imi zici daca se adevereste. A lui Sica momentan nu merge de nicio culoare ca dovada de cat de ingrijit a fost de fostii propietari, nu ma refer la maria sa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Da-mi mie 4 milioane si ti-l fac sa fuga si 150 pt ultima data! Ca din banii aia fac plinul pana la Dealu Negru sau il platesc pe nasu sa-l arunce de pe podul de la Cernavoda Bafta si vise placute cu alea 8 milioane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate