crysswald Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 (editat) Salutare omenire! Am achizitionat de curand un motor de ceva in 4 timpi cu 4 viteze de 125cc si am de gand sa il atasez la ceva...in principiu cam la orice cadru pe care as putea pune mana...cu roti cu tot eventual complet...doar sa atasez motoru. Ma poate ajuta cineva in privinta asta? am si o poza cu motoru...poate totusi isi da cineva seama la ce ar merge mai bine adaptat.Motoru are 4 gauri filetate de 8mm dedesubt si 2 gauri pt fixare in partea superioara pe cadru. Editat Mai 2, 2012 de crysswald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 la dirt bike . chinezesc . vei avea destul de multa bataie de cap cu el . sfatul meu sincer .. ia un motor complet (motor roti cadru ) si scapi de multe (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 PCC motor. Popular republic of ceaina... Proveniență - ATV sau dirt-bike. Ideea nu e rea, dar ai mult de muncă cu alinierile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Salutare omenire! Am achizitionat de curand un motor de ceva in 4 timpi cu 4 viteze de 125cc si am de gand sa il atasez la ceva...in principiu cam la orice cadru pe care as putea pune mana...cu roti cu tot eventual complet...doar sa atasez motoru. Ma poate ajuta cineva in privinta asta? am si o poza cu motoru...poate totusi isi da cineva seama la ce ar merge mai bine adaptat.Motoru are 4 gauri filetate de 8mm dedesubt si 2 gauri pt fixare in partea superioara pe cadru. Daca tot vrei chopper,iti vand eu un mini chopper,pe care poti sa atasezi motoru tau.Are si motoru pe el in caz ca iti mai trebuie si til dau cu totul. Daca esti interesat da-mi pm Daca tot vrei chopper,iti vand eu un mini chopper,pe care poti sa atasezi motoru tau.Are si motoru pe el in caz ca iti mai trebuie si til dau cu totul. Daca esti interesat da-mi pm Apropo,prinderea motorului de cadru,cea de sus se potriveste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 PCC motor. Popular republic of ceaina... People's Republic of China (PRC) asta e traducerea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Din proprie experienta pot spune ca rahaturile alea de motoare chinezesti sint chiar decente , alte subansamble cad la scutere (suruburi , plastice si cam totul , in afara de motor in sine). Acuma , na , depinde si cum mergi , ca 250 la ora nu prinde in mod sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysswald Postat Mai 3, 2012 Autor Share Postat Mai 3, 2012 da, in principiu nu ma pasioneazxa provenienta motorului(pe care o stiam deja desigur) ci ma intereseaza sa fac ceva cu mainile mele...mai de la "0" asa...pasionatii ma inteleg:) cat despre minichopperul ala...msi dar e mult prea mic pt ceea ce planuiam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 E un motor orizontal de pe un ATV. Eu am asa ceva(de 49) pe un Sachs Madass si e chiar ok. Ma bate gandul sa il upgradez la 107 ccm. Vezi ca iti trebuie si cutie, ca nu schimba vitezele singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Salut,uite un casru complet,fara motor bineanteles,care cred ca ar fi bun pt proiectul tau.Sper sa pot pune pozele.Daca iei vreo dwcizie contacteazama pe PM.Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysswald Postat Mai 4, 2012 Autor Share Postat Mai 4, 2012 da,arata ok, numai ca...imi pare mic?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Daca si cadrul ala iti pare mic pentru chichineata aia de motor cu care vrei sa-l echipezi.....de ce nu ai zis de la inceput ca vrei cadru de Triumph Rocket III ????? Alta intrebare : Ce cauti la Coltul Comunistelor cand exista sub-forum pentru Chopper/Custom ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 da,arata ok, numai ca...imi pare mic?? ori am luat-o eu pe ulei ori s-a schimbat lumea!! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 da,arata ok, numai ca...imi pare mic?? Nu cred ca e prea mic,MZ ES 250 cu telescoape de Tula,dar in fine, mai bine zi ca vrei unul gata vopsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysswald Postat Mai 9, 2012 Autor Share Postat Mai 9, 2012 mda..scuze...nu am vazut bine din poza respectiva si...de mistouri sunt satul fratilor...nu mai huliti atata...sunt vizitator pasiv al forumului si de aceea nu stiu unde ce si cum se posteaza...de rautati suntem buni cu totii ...msi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate