sergik Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Salut Am si eu un CBR 919 din 1999 si vreau sa fac schimbul de ulei.... Ce marca de ulei recomandati? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Motul sau Castrol! unii ar zice untdelemn de la bunica (glumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyr Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 7100 Motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Motorex Top Speed...15w50 si ce o sa faci cu parerile stranse in caz ca toata lumea zice sa bagi un alt ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 mai usor era sa intre pe topicul posesorilor de cbr 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 sunt miliarde de topicuri cu uleiuri puteai da un simplu search nu era nevoie sa mai deschizi un topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergik Postat Mai 9, 2012 Autor Share Postat Mai 9, 2012 sunt miliarde de topicuri cu uleiuri puteai da un simplu search nu era nevoie sa mai deschizi un topic. nu prea am gasit prin topicuri.... ma gandeam sa iau un repsol 10W40 sau motorex dar am vrut sa vad si parerile altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate