SUN_83 Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 (editat) Duminica 6 Mai dintr-o lipsa de inspiratie si o vreme amagitoare pe la noi, am tras o fuga la vecini, 400km o zi intreaga incheiata cu o masa la Ruse...las pozele sa va spuna mai multe Editat Mai 8, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Ati trecut pe podul in constructie sau ati facut plimbare pe carare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 f frumos, poate pui si traseul marcat pe google maps sa vedem si noi cum se ajunge si alte detalii legate de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 http://wikimapia.org/#lat=43.2331035&lon=24.8866081&z=13&l=0&m=b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 http://wikimapia.org/#lat=43.2331035&lon=24.8866081&z=13&l=0&m=b ai folosit gps-ul? sau cum te-ai ghidat pe la vecini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 (editat) Duminica 6 Mai dintr-o lipsa de inspiratie si o vreme amagitoare pe la noi, am tras o fuga la vecini, 400km o zi intreaga incheiata cu o masa la Ruse...las pozele sa va spuna mai multe Plecare pe nepregatite la 11 cu intoarcere la 21, mers in forta, solicitare la maxim si la motoare si a nostra, dar a meritat vizitarea a 3 pesteri. Si de la mine ceva poze: https://picasaweb.google.com/112417365730967371671/8Mai2012?authkey=Gv1sRgCOCpzP3-8NHNLw Editat Mai 8, 2012 de Oformula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Plecare pe nepregatite la 11 cu intoarcere la 21, mers in forta, solicitare la maxim si la motoare si a nostra, dar a meritat vizitarea a 3 pesteri. Si de la mine ceva poze:https://picasaweb.google.com/112417365730967371671/8Mai2012?authkey=Gv1sRgCOCpzP3-8NHNLw linkul cred ca este gresit nu vrea sa intre, si intrebare de ce a fost solicitare la maxim? au fost 450 km max dus intors ....este terent accidentat? se poate ajuge cu sportiva acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 linkul cred ca este gresit nu vrea sa intre, si intrebare de ce a fost solicitare la maxim? au fost 450 km max dus intors ....este terent accidentat? se poate ajuge cu sportiva acolo? Gata rezolvat cu linkul. Am plecat tarziu de acasa si vroiam sa ajungem pe lumina, plus ca sa pierdut timp pe la pesteri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 ai folosit gps-ul? sau cum te-ai ghidat pe la vecini? N-am fost cu baietii acum, eu am fost acum cateva saptamani. Merg cu GPS tot timpul dar te poti descurca si fara. Drumurile sunt bune si libere, scoti medie mai buna decat in RO. Zona are gramada de pesteri si cascade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 N-am fost cu baietii acum, eu am fost acum cateva saptamani. Merg cu GPS tot timpul dar te poti descurca si fara. Drumurile sunt bune si libere, scoti medie mai buna decat in RO. Zona are gramada de pesteri si cascade. super, daca este asfaltat pana aproape si de acolo nu e f accidentat terenul o sa vreau sa ajung si eu cu sportiva pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Mai 8, 2012 Autor Share Postat Mai 8, 2012 super, daca este asfaltat pana aproape si de acolo nu e f accidentat terenul o sa vreau sa ajung si eu cu sportiva pe acolo Poti ajunge lejer si cu sportiva nu ai decat cateva sute de metrii de drum neasfaltat, ca si punct de reper ai Municipality Letnitsa, de aici mai sunt maxim 10 km spre Aleksandrovo si vei intalni indicator spre pestera, stanga si ai ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate