nightster Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 EVERYONE INVITED Va asteptam pe 19 Mai la CLUBHOUSE DRACULAS MC cu un gratar si multa bere rece la un Party asa cum numai motociclistii stiu sa faca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 imi pare sincer rau ca nu pot veni...dar soon voi fi si eu alaturi....Have fun ! imi pare sincer rau ca nu pot veni...dar soon voi fi si eu alaturi....Have fun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Mai 10, 2012 Autor Share Postat Mai 10, 2012 imi pare sincer rau ca nu pot veni...dar soon voi fi si eu alaturi....Have fun ! no pb, next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 no pb, next time! be sure ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 be sure ! Lasa Attila ca la vara o comitem si cu tine poate, cine stie...! p.s. very very nice u'r new Street Glide Scr.Eagle cstm. sa te poarte fericit prin USA! Te pupa fratele mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Mare dixtractiune din nou , ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Mare dixtractiune din nou , ne vedem acolo Bre nea' Dragos, cand mai pleci la distractii de'astea zi-mi si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buiaka Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 EVERYONE INVITED Va asteptam pe 19 Mai la CLUBHOUSE DRACULAS MC cu un gratar si multa bere rece la un Party asa cum numai motociclistii stiu sa faca! petrecere ca petrecere sigur va fii misto rau,dar pe cand o iesire asa cu multe motoare harley? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VRSCDX Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Lasa Attila ca la vara o comitem si cu tine poate, cine stie...! p.s. very very nice u'r new Street Glide Scr.Eagle cstm. sa te poarte fericit prin USA! Te pupa fratele mai mic te pup bro ! take care...world its red....like my bike......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 petrecere ca petrecere sigur va fii misto rau,dar pe cand o iesire asa cu multe motoare harley? chiar, cine da tonul in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Tonul s'a dat de mult, poate ati fost si pe la salonul moto sa vedeti. Dar noi acum vorbim de toti motociclistii, indiferent de marca sau tip. Petrecerea e pentru toti motociclistii, chiar daca e data de harley-isti. Cum spuneam, Everyone Invited. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Buna asta... Un party cum numai motociclisti stiu sa o faca Ne vedem acolo - abea astept sa beau o bere cu baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Tonul s'a dat de mult, poate ati fost si pe la salonul moto sa vedeti. Dar noi acum vorbim de toti motociclistii, indiferent de marca sau tip. Petrecerea e pentru toti motociclistii, chiar daca e data de harley-isti. Cum spuneam, Everyone Invited. imi aduc aminte, mai ales de un tip cu ghidonul la cer... lasand comentariile deoparte, revenind la PETRECEREA de sambata, sunt prezent si mai vin insotit de 3/4 fete; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Mai 15, 2012 Autor Share Postat Mai 15, 2012 imi aduc aminte, mai ales de un tip cu ghidonul la cer... lasand comentariile deoparte, revenind la PETRECEREA de sambata, sunt prezent si mai vin insotit de 3/4 fete; Am vorbit cu baietii si au zis ca e mai ok daca ai veni cu 8/9 fete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 (editat) A=Dristor B=Clubhouse Editat Mai 17, 2012 de ICE3ERG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 (editat) imi aduc aminte, mai ales de un tip cu ghidonul la cer... lasand comentariile deoparte, revenind la PETRECEREA de sambata, sunt prezent si mai vin insotit de 3/4 fete; * cred ca pentru inceput ar fi bine sa vii si tu macar cu o femeie intreaga... ce sa faci cu trei sferturi (3/4)!?! + una (calare) Am vorbit cu baietii si au zis ca e mai ok daca ai veni cu 8/9 fete... * sigur, sigur, o femeie si 1/9 de femeie e mai mult decat una daca stai tot tu la gratar, eu imi rezerv loc bafta! Editat Mai 17, 2012 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Am vorbit cu baietii si au zis ca e mai ok daca ai veni cu 8/9 fete... da da... suna mai bine 8/9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 S-a stabilit: eu stau la gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 * cred ca pentru inceput ar fi bine sa vii si tu macar cu o femeie intreaga... ce sa faci cu trei sferturi (3/4)!?! + una (calare) * sigur, sigur, o femeie si 1/9 de femeie e mai mult decat una daca stai tot tu la gratar, eu imi rezerv loc bafta! cine zicea ca nu se pricep motociclistii la matematica?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 S-a stabilit: eu stau la gratar * gata! tine-mi si mie un loc, ...d-ala bun, cu ceafa de porc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 * gata! tine-mi si mie un loc, ...d-ala bun, cu ceafa de porc sper ca sunt si alte locuri, nu numai de "ceafa de porc" cum vrea cria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 ba io sper ca nu sunteti motociclisti din aia pe care-i sperie o ploaie, ca eu vin cu motoru', desi am masina in fata casei. sa n'aud ca n'ati venit la party fiindca ploua. nush ce locuri "v'ati rezervat" voi, da' pe mine ma gasiti inauntru pe canapelele de piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Mai 19, 2012 Autor Share Postat Mai 19, 2012 ba io sper ca nu sunteti motociclisti din aia pe care-i sperie o ploaie, ca eu vin cu motoru', desi am masina in fata casei. sa n'aud ca n'ati venit la party fiindca ploua. nush ce locuri "v'ati rezervat" voi, da' pe mine ma gasiti inauntru pe canapelele de piele. ploua, ploua, ploua, vreme de betie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 primiti si un endurist vecin cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 ba io sper ca nu sunteti motociclisti din aia pe care-i sperie o ploaie, ca eu vin cu motoru', desi am masina in fata casei. sa n'aud ca n'ati venit la party fiindca ploua. nush ce locuri "v'ati rezervat" voi, da' pe mine ma gasiti inauntru pe canapelele de piele. * duomnu, eu vin, dar nu pe roti, ca abia m-am uscat si nu vreau sa ma ud iar... daca n-am loc rezervat, ma gasiti la bar ...io ce mananc totusi, daca tu stai la canapele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate