Vizitator TazzY Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Fratzilor de aseara caut ca bou incontinu.. Catzi cai are mobra asta ca nu gasesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 http://www.universmoto.ro/article--KTM_RC8--10315.html Cica 170. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 integrarea tobei e o idee si pozitia aduce a buell ... codita e arta pura !!! bascula spate prea plina .. si desi nu cred ca e "grea", io vedeam o nisa laterala macar pt design. decupajul pt lant e haios, anyway. cadru din tevi ?!? masca ce integreaza farul aduce a balaur, a reptila .. parca astepti sa scoata o limba cu 2 capete ascutite si sa ssssssasssssiiieee. imi pare mie sau ghidonul e destul de lat ? ambreiaj hidraulic. monopost. frane radiale. amortizoare WP. vad si un radiator de ulei si creca motorul aduce a LC8 "imbunatatit". urata ? nuuuu .. toate se leaga omogen, palaria de reptila cu rol deflector e cel putin interesanta iar prelungirea in carena e f reusita ! nu vad prize de aer dar probabil ca nici nu mizeaza pe putere crescuta la viteze f mari. de la V2 te astepti la cuplu, la tractiune pe plaja larga. modelul pare conceptul 2004, deci pana la lansare va mai suferi alinieri, actualizari, retrasare de mukii, etc SUPERBA ! ....ce zâsasi? aaa....pai dupa ce a spus omu' mai sus....viu io sa zâc ca-mi place....noah...asta este...imi place...dar nu as cumpara...pt ca sunt altii ce fac mai bine treaba cu vEteza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Deci daca are 170 de cai s'a cam terminat... Sunt curios la ce pretz o sa il scoata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vitezist Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) arata ca un ferrari -suv:( mie unul nu-mi place .. Editat Noiembrie 4, 2006 de vitezist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 arata prea bine, uite o vitezana care-mi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 hmm....Brembo...ambreiaj hidraulic da parca tot mai bine e o japoneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 mie imi place...si e drept,e cam stealth...low profile...poa nu te prinde organu pe radar.oricum,eu sunt "mandru"...de ea...la propriu...de exemplu imi curg balele dupa ZX 10 R da nu suport R1.sunt gusturile de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 [YOUTUBE]<object width="425" height="373"><param name="movie" value=" name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="373"></embed></object>[/YOUTUBE] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Din cate am citit pe net, RC8 va iesi pe piatza din 2008 dar aici se vorbea ca iese din 2007 Nu am gasit nicaieri catzi cai are... Motor:KTM LC8 Cilindrea: 999.8 cc Greutate: 175kg 6 trepte Viteza maxima: 280 km/h E interesanta daca apuci sa studiezi macar din poze unele detalii. Insa mi se pare ca in momentul in care o privesti in ansamblu seamana cu un gandac. Nu pot spune ca e urat sau frumos...dar straniu sigur e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 mie imi place, urata sau frumoasa cum e, cu sig are caracter de vanzare fata de multe motoare asiatice. abia astept sa o vad de aproape, si mai ales in SBK si SUPERSTOCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 http://www.ktm-rc8.net/fileadmin/rc8/video/vid_2.php o varianta mai hi def a videoclipului postat mai sus awesome machine..strange..but awesome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 supersport cu ghidon touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate