StefanLeonte Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Salutare! As vrea sa stiu, daca ma poate ajuta cineva cu materiale despre istoria motocicletelor comuniste. As prefera informatii despre cele mai estice: romanesti si in general cele produse in URSS. Pentru ce imi trebuie toate astea? Pentru o lucrare la facultate, "Motocicleta in perioada postbelica in Estul Europei". Pentru cine are materiale in format electronic, va rog sa le postati aici, sau pe mail: stefan.leonte91@gmail.com. De asemenea ma ajuta si linkuri care duc catre surse de informare. Multam fain! o zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 in privinta IJ-urilor - te pot ajuta eu cu o istorie-foto destul de completa - vezi te rog http://www.facebook.com/izhmoto pus la punct de subsemnatul Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Salutare! As vrea sa stiu, daca ma poate ajuta cineva cu materiale despre istoria motocicletelor comuniste. As prefera informatii despre cele mai estice: romanesti si in general cele produse in URSS. Pentru ce imi trebuie toate astea? Pentru o lucrare la facultate, "Motocicleta in perioada postbelica in Estul Europei". Pentru cine are materiale in format electronic, va rog sa le postati aici, sau pe mail: stefan.leonte91@gmail.com. De asemenea ma ajuta si linkuri care duc catre surse de informare. Multam fain! o zi faina! Alea nemtsesti nu-ti plac ? Aici pe forum activeaza niste "mz-riasi " de marca ,de la care ai avea ce afla ! Chiar la tine in PH activeaza o "scoala de prestigiu " in domeniu est-german - dl Petcu si Dl RedBandit, iar la capitolul IJ amicul Lolo e neintrecut !! Bafta la proiectul / lucrarea pe care o ai de facut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Ia încearcă aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 As vrea sa stiu, daca ma poate ajuta cineva cu materiale despre istoria motocicletelor comuniste. Poate si aici gasesti ceva: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/78767-romania-motociclistica-in-imagini-si-povestiri-din-secolul-20/ . Bafta cu lucrarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Nu stiu cat de mult te va ajuta informatiile din link-ul urmator ("lucrarea" ramanand neterminata - deocamdata), motocicletele fiind interbelice...... http://www.motociclism.md/viewtopic.php?f=58&t=382&sid=809999444bfc3f7c91d5089fc301ca8d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate