radu85 Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Am plecat intr-o plimbare peste dealuri de la Buzau cu directia sat Colti via Cozieni, miercuri cand toate prognozele meteo aratau ruperi de nori si vijelii Pana la urma a fost o vreme perfecta, fara nicio picatura de ploaie si ne-am putut bucura de minunatia locurilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 super tare. frumos a fugit numaru de la atata noroi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Ce mirat se uita calul la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PopiX Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 brava ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu85 Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 super tare. frumos a fugit numaru de la atata noroi ? da, am pierdut placuta de inmatriculare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate