Sari la conținut

Motociclism pe ploaie


Constantin
 Share

Postări Recomandate

Daaa, hai sa ne dam zmei ca mergem pe ploaie... Pai cand ploua in Bucuresti, se duce dracu' tot traficu'! Pietoni cascati, soferi care se uita numai dupa cai verzi, politisti calcalau in intersectii, semafoarare date peste cap, strazi blocate, pitipoance plictisite, zici ca-s toti loviti de traznet. In afara orasului e ok, tii viteza de coroaziera si aia e, dar intr-un oras precum Bucurestiul, e un haos total, trebuie sa fii de 3x mai atent in orice faci. Daca mai ai si un agregat nervos sau cu cauciucuri mai de pe vremea lu' Pazvante, atunci chiar ca e o distractie. Pe mine nu ma deranjeaza ploaia cat ma deranjeaza traficul si haosul care se creaza in oras la o ploaie mai serioasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 54
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

BINGOOOOO

 

incearca sa le explici de la..mari la mici.... cum e treaba cu BOMBOANA MENTOLATA

 

cand are sub fund 50 de caluti si ghidonul peste urechi mai merge la umezeala o plimbarica de fun

 

dar cand ai peste 100 si mai vrei sa i si folosesti ...se schimba placerea......

 

Ceva de genul. Toti sunt zmei pana cand li se intampla lor. M-a prins ditamai furtuna pe Cheia, la prima iesire serioasa cu un miar. M-am cacao pe mine mai rau ca atunci cand am venit cu FZ6-ul prin Bulgaria, noaptea, pe ceata, frig si ploaie, cu benzina pe rosu. Macar in BG nu era nimeni in spate sa ma calce daca faceam buf ... Mai am si niste experiente placute pe Siriu, cu grindina de 2-3 cm diametru. Suna foarte misto pe casca iar senzatia sub roti a fost de neuitat ...

 

FZ6-ul e aproape ideal pentru vreme infecta. Se apropie el de 100 de cai dar motorul e bland daca nu-l turezi peste 10000. Merg cu el pana da inghetul, indiferent de vreme. Un sport insa, mai ales de 1000cc, trage serios si nu te iarta.

Editat de Zircon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

felicitari pt plimbari! aveti un curaj nebun sa mergeti pe ploaie, fara echipament si cu cauciucurile alea! off tinerete... chiar admir entuziasmul vostru.

 

eu in schimb nu sunt deplasabil pe ploaie. nu simt nici-o placere (apa/mizerie pe viziera, sleauri, vedere periferica mult diminuata, articulatii sensibile, etc)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da Shinule te plimb maine :cheers:

 

App de tiruri dak tot e vorba .... in localitate noi avem cam 80-85 si ne-a depasit unul.... ne-a si claxonat .. cred ca a vrut doar sa faca mishto de noi ...

sa-i dau gaz??? i-a intrat apa in nustu unde .. cik functiona doar un singur piston din cate am inteles ..si nu mai tragea la fel pur si simplu.

In parcare poti sa te antrenezi ... inveti sa franezi mai eficient... inveti distanta de franare .. inveti pozitia corecta pe curbe ..faci jaloane.. tot conteaza si asta( cursurile pe amckart dupa cu am auzit asa incep... cu jaloane).

 

Gratiela... noi avem 6-7 luni pe motor sau nici atat..si noi suntem incepatori :unsure: Iar sfatul meu de incepator este.. totul depinde cu cine mergi :bounce: daca ai gasit persoana potrivita at poti sa te dai pe orice vreme .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Degeaba inveti franarea in parcare, daca tirul din fata ta se opreste brusc, tu franezi si in timp ce-o faci, de sub el iese o groapa.

 

IRL se schimba mult vrajeala de pe forum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...