Sari la conținut

unde gasesc o astfel de garnitura?


Postări Recomandate

Salut, aveti ideie unde as gasi sa cumpar o garnitura ca in imaginea de mai jos ? E de la "starter clutch". Sau ce sa caut pe net ca sa o gasesc/ Am desfacut capacul si s-a rupt, as putea s-o pun la loc, dar nu stiu daca si -ar mai face treaba. Voi ce parere aveti , daca incerc sa o refolosesc pe cea veche ?

post-66273-0-70325000-1338145038_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am stricat o garnitura tot de la capacul de la starter si m-am dus la magazinele auto si se gaseste o foaie ca cea de smirghel de apa, special pt facut garnituri.o pui pe capacul cu pricina si dai usurel cu un ciocanel mic in margini si o sa se "taie" singura fix cat trebuie.Eu asa am facut si si acum o am si tine foarte bine.Toata afacerea m-a costat undeva in jurul a 15 lei dac anu ma insel.Asa ca decat sa rupi netul in doua si sa dai o gramada de bani pe o astfel de garnitura, te sfatuiesc sa cauti la magazine auto hartie de garnitura.Si o sa fii multumit.Daca nu ai mare incredere poti pune un pic de mastic pe margine ca sa fi mai linistit daca iti faci griji :burnout:

 

sau de pe Louis cum a spus CalinD

Editat de TZU
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

www.all-moto.ro - aici il suni pe Gino si iti aduce garnitura OEM! Fara nici un fel de problema! Si eu va trebui sa schimb aceeasi garnitura - asa ca te rog sa-mi dai un p.m. cu pretul garniturii!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi ca la magazinele de piese de tractoare sau masini mari gasesti coli de clingherit, de diferite dimensiuni. Costa undeva la 15 lei si iti ramane material sa-ti faci garnituri pentru tot motorul. Am folosit fix pentru inlocuirea aceleiasi garnituri care iti trebuie tie si n-am avut probleme nici pana-n ziua de azi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da buza capacului cu vaselina, aplici capacul pe o coperta de carton de bloc de desen si dupa aia decupezi forma cu o forfecuta. :cheers:

 

Si ai scapat cu zero chetuieli.

 

Am uitat sa specific ca va trebui sa dai jos ghidajele capacului deoarece te vor incomoda si nu iti va iesi bine garnitura.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

livius_ereticus007 daca gasesc o astfel de coala, te rog spune-mi in cateva idei cum ai reusit sa decupezi acea garnitura. cu ciocanul cum a spus colegul de mai inainte ?

 

Nu, nu cu ciocanu am rezolvat problema. Pui capacul repectiv pe foaie, trasezi conturul cu pixu si apoi decupezi cu foarfeca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...