chif Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 (editat) De ziua reginei Victoria canadienii nu muncesc. Mai exact, sarbatorile legale se dau luni, astfel ca week-end-ul devine ... long week-end. Prilej pt cetateni sa faca excursii un pic mai indepartate. La fel am facut si noi, Bogdan C. si Bogdan K. cu partenerele, bimmerele, precum si cu nevestele - Candice si Ana-Maria. Din Vancouver am planuit sa o luam in sud, pe coasta vestica a Americii, pana in Oregon. N-am decat pozele de pe un aparat, cum le obtin si pe alealalte o sa mai adaug. In plus, o sa mai pun si un link cu motajul video, dupa ce-l fac, sper curand. Din Vancouver am luat-o voiosi spre Seattle, unde am vrut sa cumparam niste echipament de ploaie, just in case. Nu am gasit nica interesant asa ca am decis sa luam macar o secure, sa ne incalzim la foc si sa facem un carnatz. Destul de comic... am intrat intr-un magazin, cu insigne si patchurile cu BMC pe spate, ne intampina o doamna si ne intreaba cu ce sa ne ajute. Noi... vrem o secure! Tipa ramane 2 secunde blocata si pufneste in ras. Se scuza si zice ca nici nu se putea potriveala mai buna si ne indruma la zona cu securi. Acolo, o intrebam pe alta doamna ce secure ne recomada. Ea de acolo pufneste in ras si zice ca depinde pt ce ne trebe, dar ea nu vrea sa stie nimic, sa nu-i spunem, ne indica pe cea mai scumpa si pleaca razand. In Seattle prindem rush hour si petrecem 2-3 ore mestecand in cutie, intre a 1-a si a 2-a. Zicem la doamne, ca asa ne petrecem noi excursiile pe 2 roti. Sunt naspa rau si daca s-ar putea, sa nu mai vina cu noi data viitoare... Nu a tinut Spre seara atingem din nou Pacificul si campam intr-un super loc, numit Cannon Beach. Foc, whisky, bere, carnatz si povesti pana tarziu in noapte. De la Cannon Beach am continuat sud pe celebra 101 spre Dunes City, unde ne-am propus sa campam. Nu stiu cate poze ma lasa sa pun fara reply. Traseul e cam naspa, numai curbe, oceanul pe o parte si de obicei munti pe cealalta. M-a franat, mai este... Editat Iunie 2, 2012 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danky_padova Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 super! la mai mare si mai asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Traseul e cam naspa, numai curbe, oceanul pe o parte si de obicei munti pe cealalta. daaa...e nasol...sa nu te doară gatul de la atâta uitat , când la ocean , când la munți... și de asemenea sa nu-ți murdărești costumul de la balele care iți curg din gura când te înfigi cu pofta in curbele alea ...grea viata ps. frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 2, 2012 Autor Share Postat Iunie 2, 2012 (editat) da, ce-i drept, mi s-a cam infierbantat gatul de la atata stanga dreapta. O trebuit multa bere si fireball pe urma... Alte poze de pe coasta: Simbolul coastei, the Haystack: Zicea ceva nenea de vreo 600 de cai pe vreo 1200 de kile, frumos raport Heceta lighthouse in spate: Doi lei de mare la odihna: S-or cam caacaat pescarusii: Erau 3 orci prin zona dar n-am reusit sa le vedem. S-o bagat la fund si n-o mai iesit degraba. Mai e un set de la Sand Dunes dar nu intra aici. Editat Iunie 2, 2012 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Bravo voua mai copii...hai cu restul de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 4, 2012 Autor Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) Epava navei The Peter Iredale, scufundata in 1906 e foarte usor accesibila. Sand Dunes National Park, n-am prea facut poze din pacate: La vreo 80km de Mt St Helen Volcano. Din cauza vremii, n-am mai ajuns la vulcan. Loc pt data viitoare, pe soare. Partea 01 din video: http://youtu.be/w8Ccx7e2Bsg?hd=1 Editat Iunie 4, 2012 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 tofino, mt baker... cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 5, 2012 Autor Share Postat Iunie 5, 2012 Partea a 2-a din video: http://www.youtube.com/watch?v=su23S_7JG4s&list=UUo-1J6GbJGJywGQdka90Bog&index=1&feature=plcp O sa fie si a 3-a. Tofino a fost recent, cu o saptamana inainte de Oregon. Super tare. Am filmat doar, n-am oprit la poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 nasol, ce sa zic... Bravo uai! Patchurile BMC au mai facut niste kilometri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 (editat) Tofino a fost recent, cu o saptamana inainte de Oregon. Super tare. Am filmat doar, n-am oprit la poze. pentru mine insula e cel mai misto loc de pe pamant. in plus fata de lower mainland are mai putini chinezi, mai lispeste vremea... dar e okay si asa. bisiul insa e construit pentru motociclete. cand traiam acolo era o feerie, in ontario sunt doar 2 sosele si alea pline de rcmp-sti... succes. sper sa va trimit si eu filme din drumul buc-minsk-nordkapp-berlin-buc, dar nu prea curand. imediat dupa expeditie am avion in canada, poate la inceputul lui sept. sa am timp. Editat Iunie 6, 2012 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 7, 2012 Autor Share Postat Iunie 7, 2012 (editat) pentru mine insula e cel mai misto loc de pe pamant. in plus fata de lower mainland are mai putini chinezi, mai lispeste vremea... dar e okay si asa. bisiul insa e construit pentru motociclete. cand traiam acolo era o feerie, in ontario sunt doar 2 sosele si alea pline de rcmp-sti... succes. sper sa va trimit si eu filme din drumul buc-minsk-nordkapp-berlin-buc, dar nu prea curand. imediat dupa expeditie am avion in canada, poate la inceputul lui sept. sa am timp. partea a 2-a de fapt e asta, nuj ce are youtube-ul... nu merge embed... http://youtu.be/su23S_7JG4s Retur placut in Canada si sa nu uiti sa postezi Norkapp (visul meu) Editat Iunie 7, 2012 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Frumos, felicitari pentru ca ne prezinti zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 11, 2012 Autor Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) O sa inchei cu ultima parte din video si inca vreo 2 poze, mai decente. Restu-s cenzurate http://www.youtube.com/watch?v=7Do3pHh6-CI&feature=relmfu Editat Iunie 11, 2012 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 parca sunteti extraterestrii cu costumele cu reflectorizante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maz55 Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Frumoase locuri Am stat 3 luni in Florence, Oregon in 2004...grozave amintiri...din pacate pe atunci fara motocicleta. Oricum Highway 101 pe 2 roti a ramas pt mine un ''must''. Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate