vlm450 Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Salutare baieti "Mi-am scapat motoru de pe cric ieri" Ce dificultati as putea intampina la schimbarea lui? la ce trebuie sa am grija? cum as putea fi sigur ca nu mi-a intrat mizerie pacolo sau cum sa curat ? Astept sfaturi si pm daca are cv piesa de vanzare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 nu te supara pe mine,dar ai idee care e diferenta intre o ''scapare de pe cric'' si o cazatura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 nu te supara pe mine,dar ai idee care e diferenta intre o ''scapare de pe cric'' si o cazatura ? Apus baiatul ghilimelele de rigoare cam la ce viteza a cazut de pe cric ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Salutare baieti "Mi-am scapat motoru de pe cric ieri" Ce dificultati as putea intampina la schimbarea lui? la ce trebuie sa am grija? cum as putea fi sigur ca nu mi-a intrat mizerie pacolo sau cum sa curat ? Astept sfaturi si pm daca are cv piesa de vanzare!! ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Iunie 12, 2012 Autor Share Postat Iunie 12, 2012 Baieti am crezut ca ii usor de inteles ironia... Eu am scris pentru a primi cv sfaturi tehnice Chiar as aprecia daca mi-ar spune cineva cum sta treaba cu mizeria care probabil a intrat acolo... sau daca as fi pututa avaria altceva de sub capac, eu nu stiu ce se afla sub el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Chiar as aprecia daca mi-ar spune cineva cum sta treaba cu mizeria care probabil a intrat acolo... sau daca as fi pututa avaria altceva de sub capac, eu nu stiu ce se afla sub el.. pt ca: nu stii ce e sub capac! mergi la un mecanic eventual dupa ce cumperi capacul si un schimb de ulei + filtru si eventual o garnitura si ai spui acelui mecanic sa ti dea baia jos si sa ti inlocuiasca capacul. spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Baieti am crezut ca ii usor de inteles ironia... Eu am scris pentru a primi cv sfaturi tehnice Chiar as aprecia daca mi-ar spune cineva cum sta treaba cu mizeria care probabil a intrat acolo... sau daca as fi pututa avaria altceva de sub capac, eu nu stiu ce se afla sub el.. desfa capacul si verifica prinderile in carter daca sunt afectate. daca nu sunt afectate iti trebuie alt capac si un schimb de ulei. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 pai dupa capacul ala e un pic de distributie. primul sfat ar fi sa il desfaci si cum a zis si colegul mai sus, verifica si filetele sa nu fie ceva belit pacolo. cu ocazia asta o sa vezi si daca a intrat ceva mizerie si o sa-ti dai seama si cum poti curata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Iunie 13, 2012 Autor Share Postat Iunie 13, 2012 Va multumesc :* Capacul a fost desfacut de mecanic si totul este okay Urme de mizerie sub capac si pe distributie nu au fost...dar oricum o sa curat motorul,baia de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Va multumesc :* Capacul a fost desfacut de mecanic si totul este okay Urme de mizerie sub capac si pe distributie nu au fost...dar oricum o sa curat motorul,baia de ulei doresti pana la urma capacul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Iunie 13, 2012 Autor Share Postat Iunie 13, 2012 doresti pana la urma capacul? L-am gasit mai ieftin Ms mult oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate