disturbed Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 ) gresit!! propun data de 1-2 sept. l-as face, dar tre sa invit direct, altfel nu ma lasa. deci add me.. facebook.com/todionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 28, 2012 Autor Share Postat Iunie 28, 2012 ) gresit!! propun data de 1-2 sept. l-as face, dar tre sa invit direct, altfel nu ma lasa. deci add me.. facebook.com/todionut s a factu rac, aviatie. nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Pana la urma care data ramane valabila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondan Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 as prefera pe 1-2 sept...oricum trecetima si pe mine pe lista hondan,2 pers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 19, 2012 Autor Share Postat Iulie 19, 2012 dragilor, hai totusi, ne organizam data de 1 septembrie s -a propus si sunt cei mai multi "participanti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 dragilor, hai totusi, ne organizam data de 1 septembrie s -a propus si sunt cei mai multi "participanti" Bun asa! Ramanem pe 1 septembrie. Super! Ce mai avem de decis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 nu mai stiu cum era cand am vorbit ultima data foxule hai sa stabilim o data clara si dup-aia o sa zic si eu clar daca vin sau nu. dac-ar fi dupa mine orice weekend ar fi bun, doar ca mai sunt si alte lucruri de facut - nunti, de-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 20, 2012 Autor Share Postat August 20, 2012 bai domnilor, dragi al meu vara e un pic pe tusa dar spre sa rezolv ok, ramane 1 sept sau ne mutam pe 7 in Bg ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 io sunt pentru 7, asa cum am zis initial. e greu cu weekendurile, tre sa le planific bine bulgaria suna ok, presupun ca tre sa luam si vinerea libera pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Nu stiu cum o fi, dar eu in perioada aia planific o tura prin Grecia. Deci stabiliti ceva sa stiu si eu cum imi fac planurile sa ma mulez pe adunarea asta... Si daca o fi sa-mi dau cu parerea, parca as prefera Bulgaria, e mai aproape de Grecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 20, 2012 Autor Share Postat August 20, 2012 pe facebook ati intrat ? paraca acolo e mai uros cu organizarea sincer,daca suntem tot astia 4 - 5 care ne stim, Bg scrie pe noi . am toata logistica in cap daca se mai aduna lumea, atunci ne "sibiu"uim nu mai stiu cum era cand am vorbit ultima data foxule hai sa stabilim o data clara si dup-aia o sa zic si eu clar daca vin sau nu. dac-ar fi dupa mine orice weekend ar fi bun, doar ca mai sunt si alte lucruri de facut - nunti, de-astea si te mariti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 22, 2012 Autor Share Postat August 22, 2012 da, ca de "obicei"iar s-a " fasait" sau poate ma insel data ete weeekntul 7 - 9 septembie pt cei care doresc sa vina, este in Bg.~ 320 km de Bucale eu cel putin acolo voi fi impreuns cu cativa prieteni dragi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Da detaliile locatiei, posibil sa ajung si eu. Daca s-a fasait adunarea, eu o sa plec pe 1 in Grecia. As putea sa vin pe 7-8 la intalnire, dupa aia o mai lungesc un pic prin zona pana ma plictisesc si tre sa ma intorc la scarbici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 24, 2012 Autor Share Postat August 24, 2012 byala ( inaite de obzor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate