Pravale baba Postat Iunie 18, 2012 Autor Share Postat Iunie 18, 2012 Multumesc pentru sfaturi si idei. Tura asta ne limitam la RO. Rovinieta nu trebuie la moto. Dar RCA trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Multumesc pentru sfaturi si idei. Tura asta ne limitam la RO. Rovinieta nu trebuie la moto. Dar RCA trebuie. ok, mersi din ala am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Nu uitati sa va faceti rezervare la pensiune, daca va hotarati sa stati prin Cazane. In weekend e cam aglomerat si s-ar putea sa aveti surpriza sa nu gasiti loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray2007 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Un scuter cu pasager primiti? Ma alatur si eu de la Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 PS: La sarbi se trece cu buletinul. Inainte de Golubac puteti hali o plescavita mare si buna la o carciuma cu terasa, pe partea stanga cum te duci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 (editat) Suna interesant. Poate ma bag si eu. Nu pot sa va spun sigur acum. E foarte frumos la Cazane mi-as dori sa ajung acolo dinou. Editat Iunie 19, 2012 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grip2die Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Pentru cine nu l-a vazut, este un filmuletz interesant pe https://www.facebook.com/groups/1459MotoClub/: "1970's Motorcycle Rider Safety Film". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pravale baba Postat Iunie 19, 2012 Autor Share Postat Iunie 19, 2012 @ ray2007: Vad ca ai scuter de 500 cc. E ok, esti binevenit! Pe vineri fac o lista preliminara cu doritori si incerc sa obtin rezervari la Cazane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray2007 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Mai merge cineva cu sotia, prietena? Eu pot sa spun ca sunt hotarat sa merg dar vezi cum faci cu cazarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grip2die Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 (editat) Pe vineri fac o lista preliminara cu doritori si incerc sa obtin rezervari la Cazane. Maine seara, miercuri, eu s-ar putea sa ajung pe la Arc. Propun sa ne cunoastem acolo inainte de aceasta iesire si sa mai discutam pe marginea ei. Editat Iunie 19, 2012 de grip2die Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldo Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Te-ai baga peste tot . Nu mai ai stare La Cazane vreau sa ajung si eu ,sau mai bine spus si noi [Eu , Dan , Daniel , tu Ionut ] Daca nu ajungi inaintea noastra , poate ne regrupam gasaca, ca la Bulgari Suna interesant. Poate ma bag si eu. Nu pot sa va spun sigur acum. E foarte frumos la Cazane mi-as dori sa ajung acolo dinou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Excon80 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 sunt si eu tentat. sa vb si cu jumatatea mea am luat motorul anul asta si as vrea sa fac un drum mai lung .. dar incetisor hornet cb600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldo Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Uitasem, Dupa Bulgaria , nu mai esti tu motociclistul de 80-90 Suna interesant. Poate ma bag si eu. Nu pot sa va spun sigur acum. E foarte frumos la Cazane mi-as dori sa ajung acolo dinou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Excon80 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 am confirmarea ))) cum facem ..? ne intalnim undeva cu totii sa punem la punct detaliile ? eu vin cu sotia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pravale baba Postat Iunie 19, 2012 Autor Share Postat Iunie 19, 2012 (editat) Fain ca interesul creste! Eu nu sunt in Bucuresti pana joi dupa-masa. Ne putem intalni joi seara, la 20:00, la Arc? Eu n-am fost niciodata dar cred ca nimeresc Editat Iunie 19, 2012 de Pravale baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grip2die Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 am confirmarea ))) cum facem ..? ne intalnim undeva cu totii sa punem la punct detaliile ? eu vin cu sotia Eu ajung maine seara, pe la 18:30, la Arcul de Triumf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Excon80 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 ne orientam dupa numerele de inmatriculare ))) eu pot sa vin. daca vreti, haideti sa stabilim un loc si o ora sa ne intalnim cu totii. eu lucrez in zona baneasa asa ca pot sa vin unde si cand se doreste (dupa ora 18.00 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 acu incepeti si voi.. daca omu care a venit cu ideea vrea si el sa ne vada, asa ca hai sa nu facem intalnirea miercuri (ma rog cine vrea poate sa se duca la intalnirea saptamanala a motociclistilor bucuresteni) dar noi astia care suntem interesati de voiajul pana la portile de fier sa ne vedem joi seara.. cum a zis omu ca poate, pe la un 20:00. Eu stau in baneasa si ajung usor si repede oricand, dar ziceam asa sa poata veni toti. PS: acu daca mergem mercuri in multime, ne recunoastem dupa numere si motociclete.. si eventual cineva care se simte mai "organizator" poate posta un nr de telefon ca sa fie sunat sa-i adune pe toti (desi nu cred ca e nevoie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Te-ai baga peste tot . Nu mai ai stare La Cazane vreau sa ajung si eu ,sau mai bine spus si noi [Eu , Dan , Daniel , tu Ionut ] Daca nu ajungi inaintea noastra , poate ne regrupam gasaca, ca la Bulgari ) Pai hai sa stabilim. Posteaza pe fb la grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Excon80 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 ramane stabilit - joi la ora 20.00 la arcul de triumf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grip2die Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 (editat) ne orientam dupa numerele de inmatriculare ))) eu pot sa vin. daca vreti, haideti sa stabilim un loc si o ora sa ne intalnim cu totii. eu lucrez in zona baneasa asa ca pot sa vin unde si cand se doreste (dupa ora 18.00 ) Miercuri, 18:19 la metrou Aviatorilor. Vom fi doar noi, iar de acolo putem merge impreuna in multime. acu incepeti si voi.. daca omu care a venit cu ideea vrea si el sa ne vada, asa ca hai sa nu facem intalnirea miercuri (ma rog cine vrea poate sa se duca la intalnirea saptamanala a motociclistilor bucuresteni) dar noi astia care suntem interesati de voiajul pana la portile de fier sa ne vedem joi seara.. cum a zis omu ca poate, pe la un 20:00. Eu stau in baneasa si ajung usor si repede oricand, dar ziceam asa sa poata veni toti. PS: acu daca mergem mercuri in multime, ne recunoastem dupa numere si motociclete.. si eventual cineva care se simte mai "organizator" poate posta un nr de telefon ca sa fie sunat sa-i adune pe toti (desi nu cred ca e nevoie) Bineinteles ca este evenimentul omului. Intalnirea de maine nu o exclude pe cea de joi seara Editat Iunie 19, 2012 de grip2die Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 vin si eu , ramane pe maine la arc sau pe joi la 20:00? eu pot dupa ora 19:00, atunci ies de la munca si lucrez pe expozitiei, deci aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grip2die Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 (editat) vin si eu , ramane pe maine la arc sau pe joi la 20:00? eu pot dupa ora 19:00, atunci ies de la munca si lucrez pe expozitiei, deci aproape Ei bine, atunci hai sa ne vdm in ambele zile: ~ MI, 19:12 la metrou Aviatorilor ~ JO, 20:00 la arcul de triumf Editat Iunie 19, 2012 de grip2die Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 (editat) deci.. avem asa.. 2 intalniri: 1) prima este mercuri (adica maine) la aviatorilor la 19:13 si dupaia daca e mergem la arc, vine cine doreste 2) a II-a intalnire este joi (poimaine) la 20:00 la Arcul de Triumf unde este de preferat sa vina toti cei care merg in aceasta excursie e bine asa.. sau vreti altfel? Editat Iunie 19, 2012 de Sharky66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grip2die Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 deci.. avem asa.. 2 intalniri: 1) prima este mercuri (adica maine) la aviatorilor la 19:13 si dupaia daca e mergem la arc, vine cine doreste 2) a II-a intalnire este joi (poimaine) la 20:00 la Arcul de Triumf unde este de preferat sa vina toti cei care merg in aceasta excursie e bine asa.. sau vreti altfel? i'm all in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate