allex27 Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 E cel care antreneaza ambreajul. Pe partea dreapta a motorului . Inca nu ne-am decis ce-o sa facem cu el. Asteptam pe maine sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 (editat) Hmm deci pana la urma am zis bine doar denumirea lantului o mai greseam Editat Iunie 22, 2012 de jerycho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 piese sunt pana in 110e. Dar mai vrea pe manopera inca pe atat... va desface motorul pt a avea acces la acest lant;100 euro daca face treaba buna este ok la aceste costuri mai adaugati si setul de garnituri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sagrath Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Salutare. Am si eu o problema similara la Kawasaki EN450. Motorul e din '85. In timpul mersului, de pe la 40 km/h se aude un sunet metalic. Curios este faptul ca persista doar cand tin accelerat. Daca slabesc putin sau trag de ambreiaj, sunetul dispare. Fenomentul acesta apare numai in sarcina, cand merg cu ea. L-am pus pe cricul central si am urcat pana in treapta a 6-a cu roata din spate invartindu-se in aer. Nu am auzit nici un sunet ciudat. Deasemenea, in timp ce rula, am tras de ambreiaj si am oprit motorul sa aud mai bine la roata din spate. La fel: nimic suspect. Aveti ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 S-ar putea sa fie tot o problema cu lant de transmisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sagrath Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Pff...pentru asta trebuie desfacut motorul...o sa consult manualul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 verifica ...uzura lantului de transmisie ,pinion +foaie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sagrath Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Urmeaza sa dau jos motorul de pe cadru si sa il desfac. Am consultat manualul de service, o sa-l printez zilele astea, si e destul de migaloasa treaba. O sa verific urmele de uzura sau eventual zgarieturi generate de acel sunet. Sper sa il reasamblez la loc cu succes Aloha! Cauza era alta: cureaua de transmisie freca pe suportul tobei de esapament. Am indoit putin toba, iar acum totul e ok. Pana la urmatoarea problema tehnica, astfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate