mihai_prd Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 (editat) Cam 800 de lei tot vrea pe el omul. Pt alte lamuriri sau preturi, sunati-ma la 0723565973 (incerc sa nu mai imi pierd timpul pe forum cu mistocari si dobitoci tuberculosi care se sterg la kur cu brusturi). Â Editat Iunie 30, 2012 de mihai_prd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 caut si eu un Cozoroc de far / Sapca am mai vazut la unii - crezi ca ai asa ceva, ms. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Cam 800 de lei tot vrea pe el omul. Pt alte lamuriri sau preturi, sunati-ma la 0723565973 (incerc sa nu mai imi pierd timpul pe forum cu mistocari si dobitoci tuberculosi care se sterg la kur cu brusturi). Bisnita! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Bisnita! acum se numeste ''business'' si este perfect legal. spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 2, 2012 Autor Share Postat Iulie 2, 2012 (editat) Motocicleta se afla la nea Sima in Giulesti pentru cine il stie, omul nu are telefon mobil, cine m-a sunat a aflat cum ajunge la el. Bisnita! Ba baiete! Pe tine ori te-a picat tac-tu in cap cand erai mic, ori ti-a dat-o vreun bugetar fara vaselina si te ustura si acum. Chiar crezi tu, marele mecanic cu o cutie de viteze, ca iti voi face eu jocul? Ai ceva de impartit cu mine, hai sa ne vedem, papusica lasa, eventual vin eu la Ideea Construct. E bine asa? Astept sa ma suni sa-mi spui cand ne vedem. Â Editat Iulie 2, 2012 de mihai_prd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Voi doi luati o pauza de 10 zile. Deocamdata. Vanzare buna lui nea Sima, cine-o fi el... P.S. Posturile cu pricina nu se sterg... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scortzea Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 salut, mare nenorocit mihai prd, a zis ca motoreta mi-o vinde cu 800ron si cind am ajuns acolo ce sa vezi, mi-a dat-o cu 500. acu eu ce sa fac , sa ma supar pe el? nu pot asa ca ii multumesc si topicul se poate inchide Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate