mars Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Salut... Topicul mai e de actualitate? Va Salut din Augsburg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Topicul da, membrii... Cand ai drum prin Nürnberg, da un semn. mai am un amic cu un Vs 750 dornic de drumetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mars Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Da. O sa dau, dar trebuie sa bag batrana in revizie, ieri i-am luat condimentele, sper ca de marti sa o demontez...alminteri îi dau un strat de sare saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 cineva de pe langa munchen?haideti oameni buni sa ne strangem sa facem si noi o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertFox Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 eu sund, dest-ul de aproapeai PM ce urmeaza sa fac saptamana viitoaremai vorbim poate se amanain principiu vreau sa ajung la Liberty Parede pe 26.07.2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 (editat) Eu vineri dimineata plec spre ro cu mobra Editat Iulie 15, 2014 de alexyzf75093 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mars Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Alex, nu mai stiu, tie voiam sa iti vad Zweirad-u ? Ca dacă da, atunci tre sa faci o pauza sa alimentezi! Eu plec pe 26 spre casa, dar Diesel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 (editat) daca te referi la mine red k ma comfuzi Editat Iulie 17, 2014 de alexyzf75093 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 cineva de prin frankfurt aschafenburg ? vreo plimbarica ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 4, 2014 Autor Share Postat August 4, 2014 Pai nu prea e ....daca e topic de bayern....))))......dar erau ceva baieti din zona pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 ...sper ca s-a intors toata lumea cu bine din concediu,....... ce ziceti? facem o iesire in Septembrie? Tura de o zi. Evenual o Duminica cu vreme frumoasa. Traseu: undeva catre sud de München.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertFox Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 eu am revenit cu bine si peripeti ... pierdut NR imatriculare ,ramas fara benzina , un ochi inrosit si a 2-a zi iritatie pe piele de la costum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 eu am ajuns cu bine...anul acesta chiar a fost fain,nu a plouat deloc cand am mers catre Romania,dar la intoarcere am prins ceva stropi pe la caransebes si putin frig pe Austria si Germania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertFox Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 si la mine a fost tot cam asa ,cu ceva peripeti prin romania pierdut NR imatriculare ,plus ramas fara benzine pe autostrada (tronson deva-sibiu) alexyzf75093 ne vedem pe la Octoberfest ...daca ai timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHaWk Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Bavarezi, salutare! Ma alatur si eu trupei de romani pe doua roti din zona Bayern. Am niste intrebari asa ca de inceput de sezon: - cine si cand bea o bere? - plimbare? Mi-ar prinde bine niste colegi, avand in vedere ca nu stiu zona - ceva service-uri OK prin zona? As vrea sa imi schimb lantul pentru inceput. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Herschby Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Bavarezi, salutare! Ma alatur si eu trupei de romani pe doua roti din zona Bayern. Am niste intrebari asa ca de inceput de sezon: - cine si cand bea o bere? - plimbare? Mi-ar prinde bine niste colegi, avand in vedere ca nu stiu zona - ceva service-uri OK prin zona? As vrea sa imi schimb lantul pentru inceput. Noroc! Care zona? Bavaria e mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHaWk Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Stau în München, dar dacă trebuie fac rotile sa se invarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Cunosc eu service-uri prin Munchen..Ce moto ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 Revin si eu dupa o pauza mai lunga...timp sa avem ca de plimbat avem unde .... @alex...ce mai zici )?......scrie la profil...moto care o are.... @herschby...Thalkirchner Straße 66-68, 80337 München Service general...nu am intrat in contact cu ei dar dupa cum arata pare un service mai decent...e la parterul unui bloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHaWk Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Mersi de informatii, cu ajutorul lui Herschby am gasit un mecanic roman care e bine recomandat. Imi e mai simplu si usor sa vorbesc in romana Alex, asa cum zice la profil, ma dau pe un SV650, cumparat acu o saptamana deci inca acomodare. Daca e rost de o poveste/bere in weekendul asta ploios, dati un semn pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 Eu sunt liber de contract ...)))....o sa ies si cu moto...chiar daca ploua ...un pic asa...ne poti da si noua adresa mecanicului un contact ceva?... Ar fi frumos sa facem o intalnire cu mai multi...daca este posibil...si daca tot suntem in acelasi oras...bafta » Post actualizat in 30 Apr 2015 22:22 Acum am vazut ca am dat adresa de service lui herschby ....ati inteles voi care e schema ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Herschby Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Eu sunt liber de contract ... )))....o sa ies si cu moto...chiar daca ploua ...un pic asa...ne poti da si noua adresa mecanicului un contact ceva?... Ar fi frumos sa facem o intalnire cu mai multi...daca este posibil...si daca tot suntem in acelasi oras...bafta » Post actualizat in 30 Apr 2015 22:22 Acum am vazut ca am dat adresa de service lui herschby ....ati inteles voi care e schema ))))) eu am priceput care e schema! Weekendul asta sunt tata singur asa ca nu intra in discutie vreo iesire. Weekendul viitor (daca mi-e gata motocicleta pana atunci...) as iesi sambata sau duminica spre Garmisch-Austria si retur. Daca are cineva chef, mai vorbim spre sfarsitul saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 1, 2015 Autor Share Postat Mai 1, 2015 Eu ma bag in principiu...nu s exact ce program o sa am dar daca sunt liber ...merg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Herschby Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Eu ma bag in principiu...nu s exact ce program o sa am dar daca sunt liber ...merg... sa vedem cand se arata vremea mai buna: sambata sau duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Eu am liber sambata si duminica viitoare...O sa fie vreme faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate