magarusulmarius Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 cu intarziere,,,am facut filmulet pe you tube: pt o vizionare mai buna schimba setarea la 720 HD, de la simbolul acela care seamana cu un pinion,,, maine pun si ceva poze, cred ca sunt probleme cu melodia aleasa,,,copy right, d astea mai incerc: www.youtube.com/watch?v=60f8__uSqLk&feature=youtu.be daca nu merge, am si pe vimeo, dar calitate mai slaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 (editat) care a fost traseul? Editat Iulie 9, 2012 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Da da, cum spune colegul mai sus..care a fost traseul? Eu in 2 saptamani plec Serbia - Muntenegru - Croatia. Daca ne poti spune traseul, starea drumurilor si de ce chestii sa ne "ferim" ti-as fi maCSim de recunoscator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 11, 2012 Autor Share Postat Iulie 11, 2012 traseul a fost asa : ziua 1 : buc - drobeta - negotin - zajecar - paracin - kraljevo ziua 2 : Kraljevo - cacak - uzice - nova varos - zabljack ziua 3 : babljac - podgorica - cetinje - kotor ziua 4 : kotor - dubrovnik - petrovac ziua 5 : petrovac - durres ziua 5 : durees - tirana - macedonia ziua 6 : macedonia sofia - bucuresti noi am plecat din durres dimineata pe la 09 00, apoi am lalait-o putin prin tirana , macedonia - sofia - bucuresti. eu am facut durres - bucuresti dintr-o bucata, 1000 km in 15 ore 45 min, cu lalaiala prin tirana si trecere prin sofia ca tantalaul,,,asa ca cine n-are prea multe zile de concediu poate sa se intoarca mai rapid spre casa din zona albania baietii am mai ramas in macedonia pt o noapte nu mi-a placut deloc dubrovnikul, foarte aglomerat, faceai 5 pasi iti mai sarea unul in fata sa te invite la restaurant, terassa , croaziera pe mare etc ,,,foarte agresivi in abordarea turistilor muntenegrul mi-a placut cel mai mult , in special canionul tara si drumul cetinje - kotor si pacrul durmitor din zabljak se poate merge si spre trsa,,, noi n-am ajuns pe acolo, ii poti intreba despre traseu pe :linx si textex care tocmai a facut traseul ala albania si muntenegru, dpdv al traficului : eu am ramas de multe ori in urma celorlalti, ca sa fac poze, inregistrari video,,,apoi ca sa-i ajung bagam viteza, am mers cu 160 , m-a luat radarul , dar nu m-au oprit, realizand ca suntem turisti,,,,in albania am depasit de 2 ori linia continua si mi-au facut semn sa merg mai depaarte ( eu eram pregatit sa opresc cand am vazut politia ) acum si ceva poze ,,, ceasul solar din kraljevo, al dracului de precis ( verificat de mine ) vase croaziera in dubrovnik pod tara lacul din parcul durmitor, f rece apa dar am inotat putin sosea din muntenegru la "aer conditionat" langa o pestera pe traseul cetinje - kotor gasca panorama golf kotor siesta la un restaurant din muntenegru culoar de flori , cu manuel in fata nu mai merg atasate, am nevoie de un reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Salut Marius,foarte faina tura,felicitari.Ma bucur ca iti pot da eu un reply ca sa ne mai arati poze din excuria ta.Toate Cele Bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 12, 2012 Autor Share Postat Iulie 12, 2012 salut stefan, noi nu ne-am mai vazut din 2009, esti bine ? hai sa-ti dau un link de la ultimile 2 ture facute impreuna : revin la pozele din balcani planta parazitara straduta dubrovnik dubrovnik cetate albania cocos chiar in centrul durres, albania pozarul cu ursul, durres politia albaneza turn durres peninsula croatia golf croatia raul tara, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 peninsula croatia Err, Sveti Stefan mai exact in Muntenegru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 cum ai ajuns deasupra Golfului Kotor? Prin Cekanje(Muntii Lovcen)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate