Reverse Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Daca as avea 16 ani din nou,asta as alege Hyosung GT 125 R , motor 4T , 2 cilindrii in V , 14,4 CP , 120 km/h vit.maxima declarata , 150kg la plin,4470 euro in Germania exista si versiunea naked,iar firma este norvegiana din cate am inteles si in curand va fi si la noi o firma importatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 arata bine dracia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 hyosung sunt coreene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2006 hyosung sunt coreene! Asa ma gandeam si eu dar site`ul lor oficial este in norvegiana , www.hyosung.no + adresa de contact este tot in norvegia...dupa denumire numai nordica nu este firma dar ... oricum s`ar putea sa ma insel,o sa mai caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 arata bine .vad ca au si un cruiser interesant la 650 cc.cred ca au centrul operational in norvegia si le fabrica in coreea.dar atunci de unde numele asta nasol? later edit.gata m am lamurit.au si un site in engleza.astia sunt o corporatie mare ce fac de toate http://www.hyosung.com/eng/index.jsp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) Prima marca "fantoma" care m-a impresionat... Deci DA... Editat Noiembrie 4, 2006 de TazzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) sa-nebunesc!Cam cand o sa avem distribuitori in tara?E visu' meu ceva carenat care sa nu arate a musculita (CBR 125 ) si sa fie 4t si acum primesc 4T si 2V Editat Noiembrie 4, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 e laser treaba.si arata f bine.s au straduit sa fie originali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Tare de tot! Si pare... nush cum sa ma exprim, ,,ruseasca", simpla si rezistenta. As da Mito-u pe varianta naked Cuplu nu scrie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) cauciucuri 110/70/17 si 150/70/17 Editat Noiembrie 4, 2006 de Furia_soselei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 eu am 130/x/x ( ) pe scuter.Sa inteleg ca si asta e subtire?Oricum arata super.Iar 2v cred ca se aude prea tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 cauciucuri 110/70/17 si 150/70/17 La ce naiba io fi pus cauciuc de 150 pe spate ,nu inteleg .....are zzr-ul de 600 cauciuc de 160 pe spate si ala totusi are peste 90cp ,dar la 15 martoage amortite la ce naiba io fi pus asemenea cauciuc,nu-mi imaginez...ma rog ,multi se uita sa fie cat mai mare ,dar putini stiu ce sa faca cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 multi se uita sa fie cat mai mare ,dar putini stiu ce sa faca cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 v2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 cred ca se aude asemanator ducati-ului.DAr e cam grea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 neah, e prea mic motorul sa se asemene cu ducati la sunet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Cu tristetze va anunt ca are de fapt... 182 kg la plin (greutate masurata de nemtzi) - din simplul motiv ca e (exceptind motorasul) practic identica cu modelul de 650 cmc (motiv pentru care pare asa "matura" ). In plus, in Germania costa 4.470 iepuroi . La noi, atunci cind o fi de gasit, va imaginati cam unde poate sa ajunga... Toate bune altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Cu tristetze va anunt ca are de fapt... 182 kg la plin (greutate masurata de nemtzi) - din simplul motiv ca e (exceptind motorasul) practic identica cu modelul de 650 cmc (motiv pentru care pare asa "matura" ). In plus, in Germania costa 4.470 iepuroi . La noi, atunci cind o fi de gasit, va imaginati cam unde poate sa ajunga... Toate bune altfel cam grea domne va dati seama ce blindata e daca are kg astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Hyosung este firma coreeana stiu sigur, ca au avut un reportaj cei de la Moto Life(acu 1-2ani)despre firma si modelele lor si i-au vorbit numa de bine,cu exceptia unor mici scapari la finisaje si numele ciudat.Dar nu este o firma fantoma cum ar crede unii,chestia cu norvegia nu mi-o explic.Greutatea de 182 kg poate sa o scoata numa din cadru....din ce material e facut frate?are cu 60 de kile mai mult ca un RS si putere nici jumate.Raportul putere greutate nu promite prea mult sincer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 in norvegia au una din reprezentante! daca mai cauti pe gugal o sa vezi ca au si prin franta si prin germania si probabil mai multe tari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 cauciucuri 110/70/17 si 150/70/17 Aveti in continuare o problema cu "rotile groase"... Luati-va fratillor monster-truck-uri si nu motorete de 125.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Aveti in continuare o problema cu "rotile groase"... Luati-va fratillor monster-truck-uri si nu motorete de 125.... eu nu am nici o problema am pus ca o completare despre datele motocicletei eu am 130 si 100 la nsr si nici nu le schimb ca e destul de manevrabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 eu nu am nici o problema am pus ca o completare despre datele motocicletei eu am 130 si 100 la nsr si nici nu le schimb ca e destul de manevrabila normal ca e manevrabila cand mergi drept da cand te dai pe curbe grav ca shefu tau nu mai tine...si trebuie caucioace noi...nici stoppie nu poti sa faci ai uitat ca au ras chizdele alea pe magheru ieri de tine ca te`ai dus taras pe fatza trebuie sa mai iei lectii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 normal ca e manevrabila cand mergi drept da cand te dai pe curbe grav ca shefu tau nu mai tine...si trebuie caucioace noi...nici stoppie nu poti sa faci ai uitat ca au ras chizdele alea pe magheru ieri de tine ca te`ai dus taras pe fatza trebuie sa mai iei lectii nu strica si topicu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 nu strica si topicu asta adevarul doare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate