paul_ktm Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 (editat) macar Honda e Honda si nu o copie coreeana dupa o japoneza oricum nu poti sa le compari pe cele 2, cbru' e cu mult peste hyosung indiferent ce argumente ai aduce Hahaha...hai sa nu incepem certuri...ziceam de CBR pentru ca e ingusta,ca un 50cc.Si nu,nu e o copie dupa japoneze,marca Hyosung are 30 de ani vechime,produce piese pentru o multime de mari firme,cel mai mare fiind Suzuki.Daca te-ai documenta macar putin,ai vedea ce marca e hyosung,nu are nici o legatura cu chinezariile(nu dau nume).Numai bine si inca ceva,nu inteleg cu ce e mai presus doar ca e Honda.Eu am avut o Honda CR 125,si,cu exceptia faptului ca e un motor mai "gasibil" adica piese de rezerva mai usor de gasit si etc. nu vad de ce ar fi mai special ca un Aprilia RX 125 de exemplu. Editat Martie 14, 2008 de paul_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Cei de la Hyosung au ceva experenta in a face motoare.Poate motoarele Honda de exeplu sunt mai fiabile dar asta nu inseamna ca Hyosung sunt mai prejos... Inca odata @paul_ktm sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Frate care e treaba cu Honda e Honda? Nu inteleg, peste tot vad tampenia asta, "Honda e honda"? E regina motocicletelor sau ce? P.S. Si eu am Honda mai smechera ca a ta roolrevolv, dar sincer nu-mi vine sa zic "Honda e honda" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 honda e honda dom`le ce stii u! stay sa vezi cand am sa-mi scriu si io pe adidas HONDA o sa fie mai ceva ca nike puma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Honda e honda, yamaha e yamaha....bla bla mai departe.....mai putin relevant.... Deci ce fain merge gt'u(am avut ocazia sa il incerc pe cel al lui Paul). Nu ii deloc ceea ce se asteapta lumea cand aude numele firmei si nici nu exista termeni de comparatie cu First-Bke. Plus de asta in realitate suna foarte fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 daaa....Azi am scos limitarile puse de nemti (doua saibe groase in carburator)si merge extrem de bine.Nu ma asteptam deloc la puterea asta de la un 4 timpi de 125,credeam ca sunt lenese,da nu e deloc asa.Daca vrea cineva,pun poze cu carburatoarele (leam dat jos sa le curat)si altele poate cere.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 daaa....Azi am scos limitarile puse de nemti (doua saibe groase in carburator)si merge extrem de bine.Nu ma asteptam deloc la puterea asta de la un 4 timpi de 125,credeam ca sunt lenese,da nu e deloc asa.Daca vrea cineva,pun poze cu carburatoarele (leam dat jos sa le curat)si altele poate cere.Numai bine PUNE SI U POZELE!APP CAT AI PRINS CU EA ASA DELIMITATA....... aaa si cat prindea inainte cand era limitata! asfalt uscat si salutari cu faru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 PUNE SI U POZELE!APP CAT AI PRINS CU EA ASA DELIMITATA....... aaa si cat prindea inainte cand era limitata! asfalt uscat si salutari cu faru.... Salut,nu am apucat sa vad viteza maxima pentru ca nu am permis,m-am dat doar putin prin cartier.Am citit pe net cum ca ar merge 120-130 km/h originala,acuma nush ce sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate