Thrasher Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Reparatii carene indiferent de gradul avariei...predau carenele lipite, ranforsate, chituite, grunduite si finisate, gata de vopsit (vopsire se poate face momentan doar la spray) de asemenea execut si lucrari de mentenata (schimburi consumabile, reglaje) plus reparatii minore (deocamdata), polish aluminiu, polish vopsea, cosmetizare, pregatit moto estetic pentru vanzare...preturi mici si negociabile...pentru probleme tehnice discutam la telefon (0729.832.283). Asfalt uscat ! acum si cosmetizari, polish vopsea, etc. sau pregatit moto estetic pentru vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lenesul_negru Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Pacat ca esti din capitala aveam ceva carene de reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Iulie 16, 2012 Autor Share Postat Iulie 16, 2012 si esti si destul de departe..curieratul ar fi singura solutie... apropo..adresa de mail : bloody_cherubim@yahoo.com ....am uitat sa o trec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 pentru lateralele din poza, grafica care se vede, ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Daca tu crezi ca un vopsitor/reparator de carene iti poate face un pret dupa poza aia cred ca esti ori naiv ori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Reparatii carene indiferent de gradul avariei...predau carenele lipite, ranforsate, chituite, grunduite si finisate, gata de vopsit (vopsire se poate face momentan doar la spray) de asemenea execut si lucrari de mentenata (schimburi consumabile, reglaje) plus reparatii minore (deocamdata), polish aluminiu, polish vopsea, cosmetizare, pregatit moto estetic pentru vanzare...preturi mici si negociabile...pentru probleme tehnice discutam la telefon (0729.832.283). Asfalt uscat ! acum si cosmetizari, polish vopsea, etc. sau pregatit moto estetic pentru vanzare. Salutare. Am si eu probleme cu carenele dar sper sa mai inping sezonu asta ...Vroaiam sa te intreb ce pot face dak am nijte "urechi" de prindere de la carenaj rupte,,care e cea mai buna metoda sa le lipesc si sa tina sa fie mai rezistenta? App de unde fac rost de nijte rasina si plasa(parca asa am inteles solutia pt fibra)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Daca tu crezi ca un vopsitor/reparator de carene iti poate face un pret dupa poza aia cred ca esti ori naiv ori... pai ce e asa greu ma sa-mi dea un pret estimativ. se vede ca sunt lateralele,se vede si stikerele.... trebuie doar sa dea o parere de pret,nu iam cerut cu virgula sau sa spuna ce gramaj suprafata/are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Salutare. Am si eu probleme cu carenele dar sper sa mai inping sezonu asta ...Vroaiam sa te intreb ce pot face dak am nijte "urechi" de prindere de la carenaj rupte,,care e cea mai buna metoda sa le lipesc si sa tina sa fie mai rezistenta? App de unde fac rost de nijte rasina si plasa(parca asa am inteles solutia pt fibra)? la magazine de vopsele gasesti kit de fibra de sticla cu plasa inclusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 la magazine de vopsele gasesti kit de fibra de sticla cu plasa inclusa. aham Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Iulie 24, 2012 Autor Share Postat Iulie 24, 2012 Salutare. Am si eu probleme cu carenele dar sper sa mai inping sezonu asta ...Vroaiam sa te intreb ce pot face dak am nijte "urechi" de prindere de la carenaj rupte,,care e cea mai buna metoda sa le lipesc si sa tina sa fie mai rezistenta? App de unde fac rost de nijte rasina si plasa(parca asa am inteles solutia pt fibra)? rasina si plasa de la magazinele de vopsitorie intradevar...urechile in schimb nu prea o sa tina fara niste ranforsari din plasa metalica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 rasina si plasa de la magazinele de vopsitorie intradevar...urechile in schimb nu prea o sa tina fara niste ranforsari din plasa metalica. La asta nu m.am gandit Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Omul e un adevarat artist. Lucreaza foarte ieftin si rapid. Mai rar asa. Intr-o zi mie personal mi-a reconstruit o carena frontala din care lipsea o bucata de vreo palma, refacut urechi de prindere pe carena dar si pe far......, la niste bani de mi-e si rusine sa zic. Mult succes in continuare Trasher!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Septembrie 10, 2012 Autor Share Postat Septembrie 10, 2012 Multumesc fain ! up up up up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataGrecu Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Reparatii carene indiferent de gradul avariei...predau carenele lipite, ranforsate, chituite, grunduite si finisate, gata de vopsit (vopsire se poate face momentan doar la spray) de asemenea execut si lucrari de mentenata (schimburi consumabile, reglaje) plus reparatii minore (deocamdata), polish aluminiu, polish vopsea, cosmetizare, pregatit moto estetic pentru vanzare...preturi mici si negociabile...pentru probleme tehnice discutam la telefon (0729.832.283). Asfalt uscat ! acum si cosmetizari, polish vopsea, etc. sau pregatit moto estetic pentru vanzare. Salut,ma poti ajuta q un melc km. .c n stiu und anume s kut,sau sami dai niste indiktii?ms mult j asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 mancav-ar temnita ca nu mai stiti vorbii romaneste...q..cv..indikti...logoped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 (editat) cum da inghetul vreau sa "refac" estetic un zx6r.un e-mail sa ti trimit niste imagini? multumesc. Editat Septembrie 13, 2012 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataGrecu Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 mancav-ar temnita ca nu mai stiti vorbii romaneste...q..cv..indikti...logoped Hai fa ne sa nefie dor de tine baa distrusule!!!tea sesizat cineva pe tine?vede ti de kstronu tau..... WARNING!!!Idiots here...be aware!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deus Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 SALUT, un mail unde iti pot trimite niste poze cu avariile sa imi poti spune un pret aproximativ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Hai fa ne sa nefie dor de tine baa distrusule!!!tea sesizat cineva pe tine?vede ti de kstronu tau..... WARNING!!!Idiots here...be aware!! Cocosel, mai ai si glas? Stai in banca ta, omu' are dreptate. up Man, daca e vorba doar de niste crapaturi, fara lipsa bucati, poti sa le repari in asa fel incat sa nu trebuiasca sa le vopsesc? Nu ma deranjeaza asa tare incat sa dau banii pe vopsit, deci as vrea doar sa fie intregi ca sa nu mai vibreze pe la crapaturi. Daca se poate zi-mi si ne auzim apoi la un telefon ca sa-ti fac o vizita cu mobra si sa-mi faci un pret, asta fiind partea esentiala. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataGrecu Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 (editat) Cocosel, mai ai si glas? Stai in banca ta, omu' are dreptate. Man, daca e vorba doar de niste crapaturi, fara lipsa bucati, poti sa le repari in asa fel incat sa nu trebuiasca sa le vopsesc? Nu ma deranjeaza asa tare incat sa dau banii pe vopsit, deci as vrea doar sa fie intregi ca sa nu mai vibreze pe la crapaturi. Daca se poate zi-mi si ne auzim apoi la un telefon ca sa-ti fac o vizita cu mobra si sa-mi faci un pret, asta fiind partea esentiala. Merci Nene tu ce ai patit bre??dc te ai autosezizat?te ai facut profesor de lb romana peste noapte?ce(beeeep)aveti voi astia''stiutori de lb romana'' cu modul asta de scriere?cine vi sa adresat voua oare....stati naiba in scaunul vostru linistiti si cititi incontinuare,ca altceva nu stiti si nu mai face ti interventii din astea ca oricum sunteti PRAF!!astia din categoria asta de''profesori'' si mari critici de lb romana!!!pfff.....d'aia ne arata toti cu degetul,peste tot in lume!!!! De la un timp mi as fi dorit sa fi fost alta natie..... Editat Septembrie 14, 2012 de CataGrecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 pfff.....d'aia ne arata toti cu degetul,peste tot in lume!!!! De la un timp mi as fi dorit sa fi fost alta natie..... Da, d-aia, pentru ca ne fac de ras specimene ca tine. Si, stai linistit, tu ESTI deja alta natie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataGrecu Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Da, d-aia, pentru ca ne fac de ras specimene ca tine. Si, stai linistit, tu ESTI deja alta natie. Hah. . ,esti departe nene,uite te in jur,ai ramas singur . ,j da specimen SUNT,ceea ce TU nai sa fii,nici in alta viata ca na esti destul de 'sus-pus'. . . .ce am facut eu,de am avut tupeu,nu mai face aproape nimeni,apoi sa vz ca apar eu j spulber misteru'. . .j ma p..shhh pe astia k tine ) j va impusc pe loc. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Septembrie 16, 2012 Autor Share Postat Septembrie 16, 2012 cum da inghetul vreau sa "refac" estetic un zx6r.un e-mail sa ti trimit niste imagini? multumesc. scuze de intarziere...bloody_cherubim@yahoo.com SALUT, un mail unde iti pot trimite niste poze cu avariile sa imi poti spune un pret aproximativ? multumesc bloody_cherubim@yahoo.com Cocosel, mai ai si glas? Stai in banca ta, omu' are dreptate. Man, daca e vorba doar de niste crapaturi, fara lipsa bucati, poti sa le repari in asa fel incat sa nu trebuiasca sa le vopsesc? Nu ma deranjeaza asa tare incat sa dau banii pe vopsit, deci as vrea doar sa fie intregi ca sa nu mai vibreze pe la crapaturi. Daca se poate zi-mi si ne auzim apoi la un telefon ca sa-ti fac o vizita cu mobra si sa-mi faci un pret, asta fiind partea esentiala. Merci salut...crapaturile pot fi reparate sigur...dar o sa se vada ca sunt reparate daca nu sunt si vopsite...da-mi un tel sa ne vedem cand ai timp ..sau trimite-mi niste poze p mail..mailu l-am postat mai sus si tel 0729832283 si hai sa lasam si certurile astea va rog...nea grecule ce-i cu melcu de kilometraj? ca nu am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataGrecu Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 scuze de intarziere...bloody_cherubim@yahoo.com bloody_cherubim@yahoo.com salut...crapaturile pot fi reparate sigur...dar o sa se vada ca sunt reparate daca nu sunt si vopsite...da-mi un tel sa ne vedem cand ai timp ..sau trimite-mi niste poze p mail..mailu l-am postat mai sus si tel 0729832283 si hai sa lasam si certurile astea va rog...nea grecule ce-i cu melcu de kilometraj? ca nu am inteles Poi ce sa fie. . .nu am melc,am cumparat unul dp okazii de la unu kre zice c e dl kawa,compatibil q toate zx urile dupa 90. . .am fost la altu sal pun j omu ce zice. . .nu se potriveste,c trebuie sa aibe 2 cleme nu stiu cum,iesite in afara. . . .in fine,am un kawa zx400h,asa scrie in talon din 93' j imi trebuie un melc. . .kblul mia zis cai ok!ai vre o idee?ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate