Thrasher Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2014 salut! reparatia zgarieturilor o pot face...colantul doar daca il ai tu ... O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Salut. Te mai ocupi cu reparatii si finisari? Cat m-ar costa si pe mine finisarea si reparatia unor carene de cbr f2 (fara codita, carenele laterale spate si fara rezervor). Ca stricaciuni : zgarieturi, cateva crapaturi si o singura margine rupta. Imi imaginez ca nu poti sa-mi dai un cost foarte exact, dar macar unul informativ. Daca ies bine si nu am gaura mare in buget poate si vopsit. Astept oferta ta pentru reparatii si finisaje (pregatit pentru vopsit). Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Buna seara, ma intereseaza un polish complet la un Ducati 749, care ar fi pretul estimativ, multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Iulie 11, 2014 Autor Share Postat Iulie 11, 2014 Folositi va rog numarul de telefon...nu prea gasesc timp sa folosesc netul..multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samsy33 Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Salut, Care e nr de telefon? Ms, samsy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Iulie 26, 2014 Autor Share Postat Iulie 26, 2014 0729832283 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Mai 10, 2015 Autor Share Postat Mai 10, 2015 (editat) back in business. cumpar carenaje avariate sau chiar mototciclete intregi la preturi corecte. Editat Mai 10, 2015 de Thrasher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat August 15, 2015 Autor Share Postat August 15, 2015 Reparatii carene indiferent de gradul avariei...predau carenele lipite, ranforsate, chituite, grunduite si finisate, gata de vopsit (vopsire se poate face momentan doar la spray) de asemenea execut si lucrari de mentenata (schimburi consumabile, reglaje) plus reparatii minore (deocamdata), polish aluminiu, polish vopsea, cosmetizare, pregatit moto estetic pentru vanzare...preturi mici si negociabile...pentru probleme tehnice discutam la telefon (0729.832.283). Asfalt uscat ! acum si cosmetizari, polish vopsea, etc. sau pregatit moto estetic pentru vanzare. Polish faruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 (editat) Recomand, lucrari efectuate foarte bine si intr-un timp scurt. Multumesc @Thrasher! Editat August 19, 2015 de isai@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanelul Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Salut, mai repari carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 de actualitate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 salut un polish pe titaniu te bagi la toba de evacuare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Aprilie 26, 2017 Autor Share Postat Aprilie 26, 2017 salut! da ..o facem..contacteaza.ma pe whatsapp ..0729832283 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Salut! Te mai ocupi? » Post actualizat in 29 Mar 2018 12:55Neserios om! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Da si tu detalii, de ce zici ca e neserios? Pana acum lumea parea multumita de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 (editat) pentru ca a zis da initial, dupa a venit zapada. dupa ce s-a mai incalzit in saptamana aceasta, l-am sunat din nou, a zis ca are treaba si revine intr-o ora, nu a revenit. l-am sunat din nou a doua zi, mi-a respins si cam asta a fost. Editat Martie 30, 2018 de george_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate