Constantin Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Sambata 21. 07. 12 la Manastirea Sambata de Sus Traseu pe drumuri de pamant. Manastirea Sambata de Sus – pe forestier spre Vistisoara – pe drum de pamant la Victoria – spre Arpasu de Sus, 2 variante, mai usor prin Ucea de Sus sau mai salbatec, direct. De la Arpasu de Sus la Cartisoara, din drumul spre Transfagarasan. Cartisoara – Scoreiu – Sarata – Porumbacu de Sus, pe drumuri de tara. De la Porumbacu de Sus la Balea Cascada pe forestier ?! De urcat apoi si serpentinele pe asfalt la Balea Lac. Estimez cca 3 h. S-a marcat conf. planului! Sunt cca 60 km prin paduri, la poalele Fagarasului.L-am repetat a doua zi. Traseul Sarata - Porumbacu de Sus, greu.De la Porumbacu de Sus la Balea Cascada - nu merge. Am intalnit 2 nemtoaice veritabile la cca 8 km de Cartisoara, pe forestierele neclare. Am facut si pana pe spate - o placere! Intepatura era laterala, cred de la oprirea la o carciuma sateasca pt. apa. Refac traseul cand apar amatori.E plin de farmec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 tot respectul pentru ceea ce faceti??? am si eu cateva intrebari 1 moto asta are rez de 8 litri ... va ajuns? 2 de ce preferati tinuta asta de oras(camasa, pantaloni) si nu un echip moto adecvat 3 ce e albastru pe moto e u sevalet??? in rest multa sanatate si km frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 stima domn profesor , ati lasat Burgman si ati trecut la capra Kawa ! p-acolo voiam sa facem intalnirea de care am vorbit , pe langa manastire Brancovenestilor ! drumuri bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 doua...doi shevalet tot respectul pentru ceea ce faceti??? am si eu cateva intrebari 1 moto asta are rez de 8 litri ... va ajuns? 2 de ce preferati tinuta asta de oras(camasa, pantaloni) si nu un echip moto adecvat 3 ce e albastru pe moto e u sevalet??? in rest multa sanatate si km frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 tot respectul pentru ceea ce faceti??? am si eu cateva intrebari 2 de ce preferati tinuta asta de oras(camasa, pantaloni) si nu un echip moto adecvat Raspunsul la intrebarea ta se afla privind cu atentie nemtoaicele din img.5. CALDURAAAAAA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate