ADVRadu Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Salut, Am pe motor furtune de frana sport (asa l-am luat). Sunt un model care nu are metalul scos in exterior, mai au un invelis de plastic peste plasa metalica. Cu timpul, cum am mai tot dat jos roata spate si/sau etrierul, invelisul exterior a crapat si o parte din el s-a desprins. A mai vazut cineva asa ceva, e o problema serioasa sau mai degraba cosmetica? Sa ma pun sa schimb furtunul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 23, 2012 Admin Share Postat Iulie 23, 2012 Varnisul ala are rol estetic si de protectie in acelasi timp. Il poti scoate si mergi linistit, dar in timp urmareste sa nu frece tesatura metalica pe undeva si sa se uzeze, doar atunci il schimbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Daca a crapat invelisul protector schimba furtunele cu unele de calitate,alea sunt niste conducte ieftine (china),asa zisa protectie metalica va oxida se va rupe si papa frane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 linistit dute asa...n-are nimic...ale mele nu au invelish deloc...decat in zonele unde vin in contact cu una alta..si is din 2006..n-au nimic...si alea NU OXIDEAZA.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate