Sari la conținut

Accident pe litoral

ctrad
 Share

Postări Recomandate

Pentru faptul ca iti doresc tie binele si lui raul, imi mentin afirmatia ca orice fel de a genera publicitate este total un dezavantaj. Uita-te la OTV de exemplu.. toata lumea cu cap stie ca este o mizerie, o dejectie, un (cuvant urat). Dar tocmai pentru ca i s-a dat importanta, a ajuns atat de cunoscut!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 137
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poate ca ai dreptate , dar pe moment daca-l enervez , supar , sau crede ca i se face un rau sunt multumit .

Aveam atatea planuri vara asta ......

Ma amagesc si eu ca poate prind sfarsitul sezonului , macar oct-noiembrie .

Deja dau telefoane ptr piese si nici macar nu a venit insp de daune .

Sunt un adevarat motociclist , nu ?:laugh:

Link spre comentariu

Camera video, cum mai esti ? :cheers:

Binisor , telefonie .:blbl:

Poate-l scoti si tu anul asta din semnatura .

ctrad, lasa ca te faci bine si faci si moto bine! :)

Fac cinste cand va veni momentul asta .:cheers:

Editat de ctrad
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Cum mai esti? Sa nu fortezi nimic, asteapta sa te recuperezi dpdv fizic. Uita de sezonul asta, si poate si de o parte din urmatorul. Important este sa-ti continui viata, cat mai sanatos. Sa ai nervii tari, dureaza mult si hartogaraia cu asigurarile. Sanatate.

Link spre comentariu

Cum mai esti? Sa nu fortezi nimic, asteapta sa te recuperezi dpdv fizic. Uita de sezonul asta, si poate si de o parte din urmatorul. Important este sa-ti continui viata, cat mai sanatos. Sa ai nervii tari, dureaza mult si hartogaraia cu asigurarile. Sanatate.

Multumesc de intrebare , sunt "bine" , ce mai pot spune acum ?

Ca si o coincidenta , chiar azi mi-a facut insp. de daune "procesul verbal de constatare a daunelor" .

Ai dreptate , cu ceva cearta , cu telefoane la firma in Buc. , cu tel la sefa directa pe jud. CT care era si in concediu dar m-a ascultat .

Inspectorul cand am ajuns ieri la el sa fac cererea , dupa completarea el mi-a dat o hartie in alb s-o semnez .

Am intrebat ce este si mi-a spus evaziv "un proces verbal" , dar era chiar actul constatator de daune . ( ar fi vrut dupa sa scrie ce vrea el ) . Au comision la scaderea platii daunelor .

I-am spus ca nu se face asa si-l semnez maine dupa constatare . El s-a ofuscat , i-am ranit orgoliul de fata cu colegele de birou , si a spus ceva gen ca o sa-mi para rau .

Azi a venit si a facut constatarea , am semnat ( constatarea s-a facut la Ducatti , Mymoto) e mai bine si sigur asa , nu a mai putut comenta nimic .

Mai spunea si ca e obligatia mea sa-l aduc pe vinovat la ei ( asta sa-i fie mai usor lui ) . Nu este obligatia mea ( au spus sefii lui ) .

L-am turnat la sefii de la Buc. si de la Ct .

Sper sa se rezolve cum a promis sefa de pe jud. Ct .

Va tin la curent . ;)

Firma de asigurari : Generali . o firma buna (din auzite) , dar un functionar cu orgolii proprii .

P.S.: sezonul ptr. mine oricum e terminat si cu parere de rau cred ca o voi vinde .

Imi face mai mult rau sa o stiu in curte si ma tot gandesc cum s-o fac , cand , dau telefoane , ma amagesc degeaba .

Ma consum ptr motor si chiar nu are sens tinand cont ca mai este pana la anul si in plus am slabit si 10,5 kg ( tot din cauza stresului , motorului , bolii ) .

post-66150-0-33063500-1345564756_thumb.jpg

post-66150-0-08123600-1345564775_thumb.jpg

post-66150-0-76019600-1345564807_thumb.jpg

post-66150-0-87343200-1345564824_thumb.jpg

post-66150-0-44901400-1345564845_thumb.jpg

post-66150-0-27687900-1345564867_thumb.jpg

post-66150-0-95869100-1345564884_thumb.jpg

Editat de ctrad
Link spre comentariu

Motorul ala pare cazut de pe cric si tu ai fost in gips pana-n gat. Mare ghinion...

Si inca mai sunt . Asa-i mare ghinion .

Motopolitistul care a venit la caz , medicii , prietenii , toata lumea spune "ca am stiut sa cad" , "ca am avut zile" .

M-am lovit de el lateral in lateral , cand l-am vazut perpendicular pe banda mea , am tras de ghidon si motorul s-a pus si el perp exact ca masina .

Viteza stabilita de politie si declarata de masinile ( martorii) ce mergeau pe langa mine era de 70 km/h , dar cred ca a mai scazut un pic la impact punand si frana .

Crashurile si-au facut treaba . Mi-au protejat si piciorul si moto .

Imi face cineva o oferta pe motor ?

Tinand cont ca este ziua mea de nastere , astazi motorul va avea un pret bun ( imi fac cadou singur , ma scap de stres ) .

Am vb pentru piese si am preturile lor .

Adresa mail : radu_marinus@yahoo.com

Editat de ctrad
Link spre comentariu

Multumesc frumos , dar am dat "edit" la post ptr. a mentiona si mailul .

Ziua mea a fost pe 24 .

Oricum , multumesc .:ok:

Gestul conteaza .

:cheers:

Link spre comentariu