ROADWOLVES Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 (editat) Road Wolves Pitesti va invita la prima intrunire moto de la Pitesti ce se va desfasura la marginea orasului, in incinta Bazei Nautice din comuna Bascov, in perioada 24-26 august. Deschiderea evenimentului se va face vineri, 24 august, dupa ora pranzului. VINERI - incepand cu orele 18:00. Megatone Maya Aeon Blank Timpuri Noi SAMBATA 13:00 Parada moto 15:00 Concursuri specifice intrunirilor moto Incepand cu orele 20:00 vor urca pe scena: Blind Spirits The R.O.C.K. Travka Vita de Vie In fiecare seara dupa concerte va continua nebunia cu program de party. Va asteptam in numar cat mai mare la o distractie garantata 100%. Pretul unic de intrare pentru toate cele trei zile va fi de 25 RON de persoana. Coordonate GPS: 44.909411 24.830942 Editat August 2, 2012 de ROADWOLVES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Se anunta nebunie mare , se anunta distractie totala , multa lume , vreme superba , multi prieteni , bautura fara limita , piscina cu apa calda , ........ numai lucruri bune HAI LUME HAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
made Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 intrarea e libera sau pe baza de invitatie? aha 25 ron am vazut mai tarziu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Suna interesant.. sper sa vin si eu! Ar prinde bine o mica relaxare de un Week End! Mai multe poze si relatii despre zona, se poate?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 (editat) Locația este pe malul lacului de acumulare Bascov în apropierea hotelului Star.La mica distantă(1-2km)sunt mai multe zone de agrement unde se poate face baie.Băutura și mâncarea vor fi ieftine și bune.Muzica speram să va placă,am încercat să aducem trupe cât mai bune!Cazarea se poate face la cort dar si în camere sau căsuțe cu mai multe locuri,sunt grupuri sanitare cu dusuri pentu cei de la cort/casute.În timp util vom posta numere de telefon unde se pot face rezervări. Editat August 8, 2012 de cod03c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 suna fff tentant. Sper doar ca in momentul in care nu canta trupele invitate (tot Respectul) muzica sa nu fie doar hard rock si "zdranganeala" Acum nu ma intelegeti gresit, nu vreau manele... house sau mai stiu eu ce mix minimal, dar sunt ferm convins ca aveti loc si de melodi cu tenta rock mai "comerciale" Sper sa pot ajunge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 (editat) Cazare: - loc de campare pentru corturi in incinta pazita - GRATUIT; - casute in incinta camping-ului (4 pers.) - 140 lei/2 nopti; - casute in incinta strand Mojo (3 pers.) - 120 lei/noapte; - apartament Hotel Star*** (4 pers.) - 240 lei/noapte; REZERVARI: 0742.121.376 JAN.MY LINK Vă așteptam... Editat August 11, 2012 de cod03c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Prezenti si noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Suna interesant.. sper sa vin si eu! Ar prinde bine o mica relaxare de un Week End! Mai multe poze si relatii despre zona, se poate?! Se poate numi si ,, relaxare '' .......... depinde cum o privesti ............ chiar wekendul acesta la Festivalul de la Hunedoara : ,, FREE BIKERS WEEK '' , am constatat ca asa suntem noi bikerii ...... desi stim ca dupa te ia cu dureri de cap - si te recuperezi tare greu , noi tot insistam de fiecare data cu - Si duminica , deabia iti vine sa pleci acasa !!! Dar asta inseamna ca ai avut un wekend minunat alaturi de prieteni !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Prezent si noi de la Buzau daca ne primiti sa bem ceva la voi !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Prezent si noi de la Buzau daca ne primiti sa bem ceva la voi !!!! Va așteptam cu bere rece și multe alte bunătați!Este rîndul vostru! Prezenti si noi ! Nici nu ne gândeam să nu veniți,vă asteptăm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 AMR putin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 In mod sigur semam si noi condica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 In mod sigur semam si noi condica! Vă asteptăm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Maaaaaaaacel distrugere mucificatie terminare depravare nenorocire porcaiala haos...multi prieteni si voie buna! Mai e oleaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Maaaaaaaacel distrugere mucificatie terminare depravare nenorocire porcaiala haos...multi prieteni si voie buna! Mai e oleaca. Bai, daca zici ca te duci si tu, parca as veni si eu... Nu de alta, dar te laudai ca vrei sa dai niste beri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Bai, daca zici ca te duci si tu, parca as veni si eu... Nu de alta, dar te laudai ca vrei sa dai niste beri. Ptiuuu, si daca n-as fi incercat sa scriu cu cerneala invizibila pe topicu' asta as mai fi zis... Acum ce sa mai, Salitos iti place? Eu m-apuc de pe drum ca merg cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Ptiuuu, si daca n-as fi incercat sa scriu cu cerneala invizibila pe topicu' asta as mai fi zis... Acum ce sa mai, Salitos iti place? Eu m-apuc de pe drum ca merg cu masina. Neaaaah. Din aia fara alcool. Daca e sa venim si noi, cascam gura, participam la parada, admiram frumusetile locale si ne intoarcem pe inserat la Capitala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Maaaaaaaacel distrugere mucificatie terminare depravare nenorocire porcaiala haos...multi prieteni si voie buna! Mai e oleaca. aloooo sa mai ramana si la participanti, setila ce esti Neaaaah. Din aia fara alcool. Daca e sa venim si noi, cascam gura, participam la parada, admiram frumusetile locale si ne intoarcem pe inserat la Capitala. ce e aia mah, vii si pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Pai e simplu Chestii familiale. Cand ai copil mic pe care-l vezi cam rar, e cam greu sa te mai tii si de baieteli de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Pai e simplu Chestii familiale. Cand ai copil mic pe care-l vezi cam rar, e cam greu sa te mai tii si de baieteli de genul. sa iti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Pai e simplu Chestii familiale. Cand ai copil mic pe care-l vezi cam rar, e cam greu sa te mai tii si de baieteli de genul. Pai ia-l si pe el ca-i dau si lui de baut! Cat sa mai traiasca in anonimat . S-ar putea sa vina si frate-miu cu ala mic deci tocmai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Pai da, dar al meu il aduce nevasta-mea sambata seara De asta zic ca pana seara vreau sa fiu inapoi acasa. Si, pana la urma, ce dracu, junior's biker fest? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Maaaaaaaacel distrugere mucificatie terminare depravare nenorocire porcaiala haos...multi prieteni si voie buna! Mai e oleaca. Ca bine le mai zici!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 si...pana la urma se pleaca "organizat" din bucuresti, ca m'as baga si eu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate