Bob Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Salutare. Am un dr650se caruia i-am desfacut motorul. Acum il pun la loc dar m-am oprit fiindca am nevoie de-o "tubulara" mai speciala ca sa prind o piulita in spatele magnetoului. Trebuie stransa la 80NM, am si dinamometrica dar nu am scula respectiva. Dau o bere oricui ma poate ajuta. Dimensiunile sunt 52mm dimetrul cercului exterior si vreo 48-48.5 diametrul dintre santuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Salut! In caz ca nu gasesti tubulara, ai putea sa folosesti o teava de 52mm careia sa-i dai forma care te intereseaza. O sa poti strange cu ea dar nu cred ca o sa reziste la 80Nm. Daca pozitia iti permite, pe piulitele astea se mai foloseste si cheie de-aia cu cioc, nu stiu cum se numeste exact. Spor la cautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Olandeza.... ma uit maine la servici sa vad daca am si-ti dau un semn.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat August 5, 2012 Autor Share Postat August 5, 2012 Nu pot sa lucrez decat cu tubulara, nu e loc de ceva gen cheie fixa sau inelara. Nu vreau sa cumpar scula respectiva ca s-o folosesc doar odata. M-am gandit si la varianta cu teava dar trebuie in capatul celalalt un patrat gol pentru cheia dinamometrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 iei de la rusi o tubulara la diametru si ii faci ghearele cu un flex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat August 6, 2012 Autor Share Postat August 6, 2012 M-am gandit si la asta dar trebuie sa fie lunga de 10-13 cm minim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Bre Bob, nu am gasit asa mica. Imi pare rau. Strange-o cum ai desfacut-o. Lasa dinamometrica ca n-o fi foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Sau iti faci una la un frezor si o calesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat August 6, 2012 Autor Share Postat August 6, 2012 Bre Bob, nu am gasit asa mica. Imi pare rau. Strange-o cum ai desfacut-o. Lasa dinamometrica ca n-o fi foc. Multzam oricum. In ultima instanta o voi strange cum pot. Ma gandesc ca tensioneaza vibrochenul de rulment, peste piulita vine magneto-ul deci nici-o sansa sa se desfaca... Mai caut cateva zile si daca nu gasesc o iau la surubelnita si ciocan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Ca ultima solutie cauta un dorn de bronz sau alama si starange-l batand in fiecare din canelurile piulitei. Daca optezi pt varianta cu teava poti sa bati usor in teava si cineva sa stranga treptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 M-am gandit si la asta dar trebuie sa fie lunga de 10-13 cm minim. ai vazut vreodata o trusa de tubulare? fara sa sacrifici ceva faci dintr-o teaza (diametrul interior cat ala mic al tau, probabil un tol si 3/4, nu am chef sa calculez acum )zona crenelata !!! (tu te gandesti probabil la canelura interioara, ceea ce e mai greu de realizat)si pe capatul celalalt sudezi o flansa si/sau o piulita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate