secbiker Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 Salutare. Sunt proaspat posesor de Africa Twin Adventure Sports DCT 2022. Deocamdata voi face doar un schimb de ulei si filtre (de atat am bani acum). In prima faza as dori sa sting semnalizarile fata si nu gasesc modalitatea cum. La masini stiu ca se activau/dezactivau cu ajutorul testerului. Va rog sa ma sfatuiti la ce sa am grija la acest model, deocamdata este un vis frumos, inafara de scaun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 Acum 5 minute, secbiker a spus: Salutare. Sunt proaspat posesor de Africa Twin Adventure Sports DCT 2022. Deocamdata voi face doar un schimb de ulei si filtre (de atat am bani acum). Sa o stapanesti sanatos. Acum 5 minute, secbiker a spus: In prima faza as dori sa sting semnalizarile fata si nu gasesc modalitatea cum. La masini stiu ca se activau/dezactivau cu ajutorul testerului. Nu am auzit sa dezactiveze careva semnalizarile folosite ca pozitii pana acum. Nu zic ca nu or fi care au facut-o doar ca nu am vazut pe nimeni si pe nici un forum/grup. Acum 5 minute, secbiker a spus: Va rog sa ma sfatuiti la ce sa am grija la acest model, deocamdata este un vis frumos, inafara de scaun. Daca ai DCT vezi sa nu ai vreun recall pentru update de soft la cutia de viteze. Altceva - vezi cu TFT-ul ca e in garantie oferita de producator pana in 2030 (parca asa anuntasera) din cauza unor probleme iarna - nu mai raspunde touchscreenul sau nu mai afiseaza nimic. Nu mai stiu daca s-a anuntat inlocuirea lor dar citisem pe undeva ca Honda va schimba furnizorul de TFT-uri si vor face recall pe TFT-uri. Pe FEMA recalls inca nu am vazut nimic pe tema asta dar sa ai in vedere daca iti face figuri. Cam atat in rest doar km sa ii faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 18 minutes ago, secbiker said: Salutare. Sunt proaspat posesor de Africa Twin Adventure Sports DCT 2022 Sa te bucuri de ea. E super mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 Lasa semnalele asa, esti mega vizibil! Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 La 11.09.2024 la 17:14, borsulica a spus: Lasa semnalele asa, esti mega vizibil! Sa o stapanesti sanatos! As vrea totusi sa nu functioneze, asa este ca si la masini US style, pentru care se suspenda certificatele de inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 Sunt motociclete recente care, deși sunt comercializate noi, pe canale oficiale, în UE, au luminile "US style". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 5 hours ago, secbiker said: As vrea totusi sa nu functioneze, asa este ca si la masini US style, pentru care se suspenda certificatele de inmatriculare. Daca asa a venit din fabrica, nu vad de ce ai incalca legea. Se vinde in Europa dupa o certificare "că e bine așa cum e fabricata". Eu zic sa nu iti bati capul cu asta si sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 Acum 6 ore, secbiker a spus: As vrea totusi sa nu functioneze, asa este ca si la masini US style, pentru care se suspenda certificatele de inmatriculare. nu se suspenda nimic la astea din moment ce asa vin din fabrica si ai RAR-ul la ea, asa ca nu-ti face griji din punctul asta de vedere. Si astia care fac filtre prin oras nu sunt chiar retarzi si stiu si ei cam care, cum sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 14 Share Postat Septembrie 14 Acum 21 ore, LionEl a spus: astia care fac filtre prin oras nu sunt chiar retarzi Ei nu! Unii sunt mega retarzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate