felin Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 stie cineva daca pot merge la rar cu cauciucurile de cross? mi-am luat acum o cagiva w16,si trebuie sa ii fac omologarea(este adusa din italia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 (editat) nu conteaza profilul cauciucului ci doar dimensiunile sa fie cele inscrise pe talon si/sau cartea de identitate! .. si mai conteaza sa nu fie uzate maxim, adica sa mai aibe ceva profil, altfel s-ar putea sa ti-o respinga chiar daca dimensiunile sunt corecte, depinde de constatatorul de la rar. Editat August 8, 2012 de ema_mann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduG. Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 http://www.rarom.ro/cs-uploads/rntr7.pdf Vezi pagina 24 pct 10.1 Mai pe romaneste, daca gumele montate respecta indicii de greutate si viteza n-ai probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 ci cauciucurile trebuie sa fie omologate! daca mergi cu slickurile sai cramponate depinde foarte mult de om daca vrea sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felin Postat August 8, 2012 Autor Share Postat August 8, 2012 (editat) am fost la un service acum sa schimb cauciucurile si ma costa 60 de lei /roata,total 120 lei.mi se pare cam mult.le-as fi schimbat eu,dar sunt in criza de timp,am programare maine la rar. oricum o sa incerc intai sa merg cu cauciucurile de cross,iar daca nu reusesc,le voi schimba si ma voi reprograma. va tin la curent cu ce rezolv la rar. si o poza... Editat August 8, 2012 de felin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 daca sunt dimensiunile din talon nu conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Prin februarie am fost in Grivita cu Cross AC10 pe XR, corespunzatoare cu CIV. Nu a fost nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate