Derek Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Salut, Ieri am ramas cu mobra in drum, la un semafor. Turatiile scadeau sub 1000 si motorul se oprea. Indicatorul de benzina mai indica o liniuta din cinci, pompa clipea. De regula, cand esti aproape pe zero, clipeste si ultima liniuta si pompa. Am sunat un prieten, a venit si mi-a adus vreo 3-4l de benzina, i-am pus in rezevor si indicatorul a ramas neschimbat, dar nu mai scadea sub 1300. Parerea mea e ca s-a defectat senzorul de benzina, am ramas pe 0 si nu mi-am dat seama. Intrebarea este: cat de greu se schimba, unde gasesc si eventual cat costa ? M-am tot uitat pe net si n-am gasit nimic concludent, drept pentru care am postat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Prima data trebuie sa fii sigur ca ai ramas fara benzina Mai fa un test cu o sticla de benzina dupa tine ,mergi pana se opreste si vezi daca mai ai zeama in reszervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat August 13, 2012 Autor Share Postat August 13, 2012 (editat) @tng - daca merg si fac un plin, si diplay-ul imi arata tot 1 liniuta, nu e acelasi lucru ? Sau tu zici sa mai fie ceva pe langa senzor defect? Editat August 13, 2012 de Derek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 @tng - daca merg si fac un plin, si diplay-ul imi arata tot 1 liniuta, nu e acelasi lucru ? Sau tu zici sa mai fie ceva pe langa senzor defect? Nu ai specificat ca daca faci plinul iti arata o liniuta! Ai spus ca ai pus 3 /4 litri de benzina si nu s-a modificat.Ceea ce este pe aproape normal,cu un mic decalaj de senzor in rezervor,3/4 litri este rezerva. Acum in condiitile date,da posibil sa fie senzorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat August 13, 2012 Autor Share Postat August 13, 2012 Ai idee daca la GSR senzorul se poate schimba separat de pompa de benzina ? Am inteles ca la GSXR este cu tot cu pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Se poate schimba separat,ideea este sa-l gasesti asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Ai idee daca la GSR senzorul se poate schimba separat de pompa de benzina ? Am inteles ca la GSXR este cu tot cu pompa. La un gsx650f model 2008, senzorul era tot cu pompa de benzina. De unde trag concluzia la Suzuki la modelele cu injectie, o sa gasesti cam aceeasi chestie in rezervor, adica pompa cu senzor cu tot. Nu stiu daca gasesti sa cumperi senzorul separat. Poate la dezmembrari, dar cred ca sunt rare gsr-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Daca gasesti SH se poate demonta si schimba ,nu este corp nedemontabil cu pompa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 Merci mult pentru lamuriri TNG! Update: Am facut ieri un plin, everything is back to normal Astept acum sa se termine, sa vad cum reactioneaza. Ii multumesc inca odata lui @TNG pentru informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Merci mult pentru lamuriri TNG! Update: Am facut ieri un plin, everything is back to normal Astept acum sa se termine, sa vad cum reactioneaza. Ii multumesc inca odata lui @TNG pentru informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate