Tavitzoo Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 No problem guys! Am incredere ca a fost pe maini bune! Dar mai fain va fi cand ne vom regasi fiecare pe a lui la o plimbarica. Revin cu poza!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Sal! Sunt Vali , am o yamaha XT 600, al doilea motor al meu! nu prea ma stie lumea deoarece ies cam rar cu motorul din cauza lipsei de timp liber! Va salut pe toti si plimbari placute! poze doar cu motorul.. momentan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Salutare! Sunt Alex, "mandru" posesor al unui dnepr, care ... din pacate n-a mai vazut asfaltul de vreo 2 ani. .. acum lucrez la el, dar nu prea am timp ca pe acasa trec doar 2 zile pe sapt, din care una-i duminik, deci progresul e foarte lent... oricum, pana prin iulie sper sa o termin ... Daca stie cineva de unde as putea sa fac rost de piese... preferabil ... mai aproape decat bucuresti, sa ma anuntati si pe mine. Editat Mai 5, 2008 de Aleksz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf_RR Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Salutare! Adi Onesti Cagiva 1000 Raptor 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Salutare!Adi Onesti Cagiva 1000 Raptor 2002 se da pe o roata? are cuplu mareeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 se da pe o roata? are cuplu mareeee Pe aia de fata ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf_RR Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ms mult!!!!!!! si voi sa aveti grija de voi !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Eu-->victor momentan invat in bucuresti, dar moto il inmatriculez cu nr de bacau(home sweet home) el-->marauder vz 800 Eu-->victor momentan invat in bucuresti, dar moto il inmatriculez cu nr de bacau(home sweet home) el-->marauder vz 800 el singur el singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlueVD Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) Eu: Iscu El/ea? : un/o husqvarna TE450 Editat Mai 19, 2008 de BlueVD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Mi-am schimbat motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Salut.... Silvyu Kymco quannon 125.... Salutari cu faru si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ba isi face pomana daca ai tzatze si poponeata misto te dai si cu busa si cu intruderu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Night Ridder Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 multumin mult Radule poate anu asta nu imi mai rup picioru apropo; era sa uit am schimbat si io motoru mi-am tras TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistikal_boy Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 GABRIEL YAMAHA R 1 GABRIEL YAMAHA R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 andrei cristea kawasaki er5 andrei cristea kawasaki er5 Pantaloni scurti...bun...tricou...bun...da unde sunt slapii si gelu domnu ??? =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) gicule omu a pus o poza acum 1 an jumate ... te-ai trezit ? si ca sa stii (doar pentru tine ) acuma are echipament . Editat Iulie 5, 2008 de JOker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
preddy Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Sergiu - KAWASAKI ZXR400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 gicule omu a pus o poza acum 1 an jumate ... te-ai trezit ? si ca sa stii (doar pentru tine ) acuma are echipament . Stiu stiu ca poza e veche, stiu si de echipament, ca ne cunoastem bine, da am vrut sa fac putin misto de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 asta nu e motocicleta lui sergiukawa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
preddy Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) asta nu e motocicleta lui sergiukawa? ne cunoastem cumva VanHelsing?....asl Editat Iulie 8, 2008 de preddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekkaman Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Daca tot n-am postat poze pe vremea cand aveam marauderu, iaca pun acu... Razvan, Buhusi - Intruderu' lu' baietu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_54 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) o mica schimbare de motor --> Aprilia Rs 125-2006 Editat August 22, 2008 de vlad_54 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 tu pune poza si nu ne mai du cu zaharelu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 na,ma,si poza ps:va rog mult,nu faceti misto de pasagera e singura poza in care se vede clar motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate