crazvy Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Histria DN22 in lucru pe unele portiuni iar pe portiunea Tariverde - Histria se plomba asfaltul intrarea 14 lei, destul de mare suprafata sit-ului foarte multe artefacte in muzeu mi-a lasat impresia ca omenirea nu e mai evoluata acum, avem numai mai multe jucarii electronice am vazut un motociclist din Italia si unul din Germania dar n-am apucat sa vorbesc cu ei la restaurantul din apropiere am asteptat vreo 10 minute timp in care chelnerita a trecut de vreo 5 ori dar nici nu s-a uitat la mine asa ca am purces mai departe Enisala bun drumul de la iesirea din Babadag intrarea 3 lei si Arganum unde n-am zabovit prea mult datorita caldurii si unei armate de insecte insistente pe ultima portiune e drum de tara nimic amenajat, paragina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Io am mai fost si la Ibida. Cetatea se afla in mare parte sub satul Slava Rusa si este singura cetate strabatuta de o apa - parul Slava. Imagini Editat Februarie 4, 2013 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Modul in care prelucrau oamenii aia piatra e uimitor . Blocurile din care erau construite zidurile erau perfect taiate . Noi presupunem ca aveau unelte primitive . Nimic mai eronat . Cred ca aveau utilaje de prelucrare metalice de mare precizie . Era o lume despre care habar nu avem . De exmplu ce surse de energie foloseau la utilajele de taierea rocilor ? Sau cum transportau materiile prime la santiere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 He, he...Nici nu-ti inchipui cat de multumita e pasagera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Modul in care prelucrau oamenii aia piatra e uimitor . Blocurile din care erau construite zidurile erau perfect taiate . Noi presupunem ca aveau unelte primitive . Nimic mai eronat . Cred ca aveau utilaje de prelucrare metalice de mare precizie . Era o lume despre care habar nu avem . De exmplu ce surse de energie foloseau la utilajele de taierea rocilor ? Sau cum transportau materiile prime la santiere ? Hi hi hi... majoritatea blocurilor de piatra perfect taiate sunt taiate cu tehnologie moderna ca parte din reconstructie... rezolvat misterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 In apropiere mai e si Capidava, la Dunare. Merita vazuta in drum spre cele de la mare, ori la intoarcere. Nimic nu-i organizat (gen muzeu, ghid) dar e bine conturata si frumos amplasata. Intrarea: libera. Scuzati pozele facute cu telefonul: http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2011/02/06/cetatea-capidava/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate