Disturber Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Un motociclist în vârsta de aproximativ 20 de ani a fost ranit grav în urma unui accident care a avut loc luni seara pe Calea Baciului, la iesirea din Cluj-Napoca spre comuna Baciu. Tânarul a fost transportat de un echipaj al Ambulantei la Unitatea de Primiri Urgente. Motociclistul, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Baciu, a intrat în plin într-un autoturism Opel Corsa care venea din sens opus. Impactul, care a avut loc într-o curba, a fost atât de puternic încât tânarul a fost proiectat la o distanta de aproximativ zece metri. Acesta purta o casca, însa din spusele martorilor nu era legata, astfel ca motociclistul a suferit rani în zona capului. Sursa: http://www.mediasinfo.ro/accident-de-motocicleta-in-cluj-napoca-pe-calea-baciului-un-tanar-a-fost-ranit-video/2012/08/28/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Pfff ..sper sa nu se lase cu RIP... Stiu zona ,DN`uri aglomerate nu`i loc de forje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Stely_yoo, tu ce faci?! Vânezi accidente in ziare si le postezi aici? (a se vedea si cel din Hunedoara). Dacă te interesa, cel din Cluj s-a discutat pe aria locală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat August 28, 2012 Autor Share Postat August 28, 2012 Salutare! Nu, in nici un caz nu mi-am facut o ocupatie din asta, ci doar am dat peste aceste 2 stiri in timp ce cautam ceva prin presa online... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Impactul, care a avut loc într-o curba, a fost atât de puternic încât tânarul a fost proiectat la o distanta de aproximativ zece metri. Acesta purta o casca, însa din spusele martorilor nu era legata, astfel ca motociclistul a suferit rani în zona capului. Sursa: http://www.mediasinfo.ro/accident-de-motocicleta-in-cluj-napoca-pe-calea-baciului-un-tanar-a-fost-ranit-video/2012/08/28/ Motociclistul s-a lovit frontal cu o masina ce venea din sens opus iar impactul a fost atat de puternic incat a fost proiectat 10 metri. - Ce ziaristi mizarabili! De aia nu citesc eu presa. Mananca toti rahat pentru ca, poate poate, iese ceva senzational. Si martorii aia vor spune ca mergea pe o roata cu 400 km/h. Poate apar pe aici niste surse sigure. Sper sa auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 unde s-a discutat pe aria locala? ca eu nu gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 unde s-a discutat pe aria locala? ca eu nu gasesc S-a "discutat" Aici ...dar discutat e mult spus... Eu cred ca a cam ratat curba din cauza vitezei si a iesit pe contrasens, din cate se pare din poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) mdea....m-am lamurit de numa ms mult pt link Editat August 29, 2012 de O_Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate