m72story Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Buna ziua apelez la domniile voastre in speranta ca v-ati mai italnit cu aceasta problema, am posibilitatea sa iau un ambielaj de Simsoneta (Carpatiul nemtesc) pentru a-l monta la o motoreta Carpati , problema este ca nu stiu in ce masura se potriveste astept pareri multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 discurile de ambreiaj se potrivesc sigur. Defapt discurile de la: mobra, carpati, simsoneta , mz rt , minsk sunt la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Buna ziua apelez la domniile voastre in speranta ca v-ati mai italnit cu aceasta problema, am posibilitatea sa iau un ambielaj de Simsoneta (Carpatiul nemtesc) pentru a-l monta la o motoreta Carpati , problema este ca nu stiu in ce masura se potriveste astept pareri multumesc motoreta carpati a fost copiata dupa simson sr 2 cu mici modificari de ex : simsonul are schimbatorul de viteze actionat prin cablu iar schimbarea vitezelor se face de la maneta de ambrea a1a in jos neutu la mijloc si a2a in sus la carpati ii la picior der multe piese se potrivesc de la simson la carpati si invers nu ramane decat sa pui ambielajele unul langa altu si sa vezi cu ochii tai daca exista vreo deosebire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Carpati-ul are 68 cc pe cand Simson-ul are 49 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Carpați are 48 cmc, iar Carpați Super 68, iar la cel De-aĂĽ doilea schimbarea vitezelor se face din maneta ambreiajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Septembrie 4, 2012 Autor Share Postat Septembrie 4, 2012 practic ma intereseaza numai ambielajul, eu am unul de carpati daca cineva din Bucuresti are unul de Simsoneta are o bere pentru a ma lasa sa il masor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate