Jinx Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 A trecut un prieten pe acolo acum 5 minute. Accidentul chiar in fata la Ubisoft. Un opel + o honda sport am inteles. Smurd la fata locului. Nu stiu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Oh Doamne, ce naiba se tot intampla cu orasul/tara asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Acelasi lucru le intampla peste tot in lume. Orasul asta nu e cu nimic mai diferit fata de altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Sper ca riderul sa fie ok. Oh Doamne, ce naiba se tot intampla cu orasul/tara asta?! Auzi tu esti restrictionat ca user????! Ca numai la accidente si furturi postezi.. Vezi ca forumul e mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Hello, Riderul este coleg cu mine de munca. Din ce am inteles de la colegii lui de echipa, este ok, nu are nimic rupt. A tras probabil o sperietura zdravana. S-a dus la spital pt verificari, sa fie totul in regula. Este vorba despre o Honda CBR 600 RR. Momentan George are telefonul inchis, dar cum reusesc sa dau de el o sa mai postez detalii. In prezent nu stiu cum s-a intamplat accidentul, ci doar starea lui de sanatate, deci nu ma pronunt. Sa auzim de bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate