ianachim Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) 7 8 9 septembrie 2012 imi e dor de niste mate fripte si apa azurie vineri la 17.00 plecare varianta 1 direct thasos varianta 2 somn in bulgaria si devreme sambata plecare spre thasos intoarcerea duminica Editat Septembrie 3, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Pt 1. trebuie sa iei in calcul ca ultimul ferry din Keramoti e pe la 22:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 7 8 9 septembrie 2012 imi e dor de niste mate fripte si apa azurie vineri la 17.00 plecare varianta 1 direct thasos varianta 2 somn in bulgaria si devreme sambata plecare spre thasos intoarcerea duminica ia vezi ca poate treci prin byala berea o dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 3, 2012 Admin Share Postat Septembrie 3, 2012 M-as arunca si eu, dar tu mergi ca disperatul si eu vin cu nevasta-mea linga mine, nu dau mai tare de 120/130..daca mergi ca omu' normal discutam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 3, 2012 Autor Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) 1346691416[/url]' post='3221018']vin si eu o sa incerc sa ies mai devreme de la job adica la un 12 sa ajunge ma fery ultimul e la 22 1346702884[/url]' post='3221191']M-as arunca si eu, dar tu mergi ca disperatul si eu vin cu nevasta-mea linga mine, nu dau mai tare de 120/130..daca mergi ca omu' normal discutam.. dai 2 drosare" si merg normal vine si didi cu didina am luat camere aici crystal studio thasos daca iti e ok poti sa pleci mai devreme imp e sa avem fery Editat Septembrie 3, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Daca la 12 iesim din B , la 9 ne urcam in lotca , iar la 11 suntem la birt Editat Septembrie 4, 2012 de dydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 o sa incerc sa ies mai devreme de la job adica la un 12 sa ajunge ma fery ultimul e la 22 dai 2 drosare" si merg normal vine si didi cu didina am luat camere aici crystal studio thasos daca iti e ok poti sa pleci mai devreme imp e sa avem fery eu nu pot sa vin mai devreme de 16 00 ,,, asa ca am decis sa merg cu mihai varadero la intalnirea varaderistilor la byala, sb + dum ne auzim, distractie placuta pe acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 6, 2012 Autor Share Postat Septembrie 6, 2012 eu nu pot sa vin mai devreme de 16 00 ,,, asa ca am decis sa merg cu mihai varadero la intalnirea varaderistilor la byala, sb + dum ne auzim, distractie placuta pe acolo ! next time man eu nu mai am loc in wkend pana la inceputul lui oct asa ca profit de zile astea daca nu era baiul cu fery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 eu nu mai am loc in wkend pana la inceputul lui oct asa ca profit de zile astea Da, saracul de tine, profita cat poti! Ca pana in octombrie trebuie sa cari pietre in fiecare weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Multumim colegilor cu Ducati si lui Ian pt tot Noi am mai ramas un pic la soare Stima Didi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 9, 2012 Autor Share Postat Septembrie 9, 2012 baietii "ducati" se grabeau rau insa eu am ramas sa testez bucataria bulgara in veliko la tempo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Sa-ti fie de bine Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 10, 2012 Autor Share Postat Septembrie 10, 2012 In zilele impare ale lunii (adica vineri 7), ultimul ferry e la 21.30: http://www.thassos-f...gr/romania.html .... fu chiar la 21 FIX ultimul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 (editat) Bine am ajuns sanatosi acasa. Mi-a facut placere... Drum bun Dydy astazi. Multumim ianachim pt recomandare si indrumare pe traseul parcurs ieri. Am un sentiment placut de satisfactie cand vad motociclisti adevarati "in actiune"! Cu respect, va salut. Andrei Editat Septembrie 10, 2012 de floreaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 10, 2012 Autor Share Postat Septembrie 10, 2012 (editat) Bine am ajuns sanatosi acasa. Mi-a facut placere... Drum bun Dydy astazi. Multumim ianachim pt recomandare si indrumare pe traseul parcurs ieri. Am un sentiment placut de satisfactie cand vad motociclisti adevarati "in actiune"! Cu respect, va salut. Andrei pacat ca a trebuit sa continuati drumul ieri fara sa ramaneti la masa in veliko mi.a facut placere sa invart rotile pe asfaltul de thasos si bulgaria cu gasca de "ducati" ne vedem la o bere sa culeg si eu ceva poze si filmulete de la voi de a fost drumul cam valurit nu .i vina mea insa am vazut ca si ducati merge bine la "arat" prin bulgaria Editat Septembrie 10, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 pacat ca a trebuit sa continuati drumul ieri fara sa ramaneti la masa in veliko mi.a facut placere sa invart rotile pe asfaltul de thasos si bulgaria cu gasca de "ducati" ne vedem la o bere sa culeg si eu ceva poze si filmulete de la voi de a fost drumul cam valurit nu .i vina mea insa am vazut ca si ducati merge bine la "arat" prin bulgaria Intr-adevar, pacat de masa la Veliko dar "ardeau" rau lucrurile acasa Ne vedem pe joi vineri sa facem schimb de materiale - eu mai am nevoie de o noapte sa le termin. Am scos una , asa de teasing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 10, 2012 Autor Share Postat Septembrie 10, 2012 Intr-adevar, pacat de masa la Veliko dar "ardeau" rau lucrurile acasa Ne vedem pe joi vineri sa facem schimb de materiale - eu mai am nevoie de o noapte sa le termin. Am scos una , asa de teasing exact ce ti spuneam... camera un pic mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 exact ce ti spuneam... camera un pic mai sus crezi ca nu te recunoaste lumea......???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 10, 2012 Autor Share Postat Septembrie 10, 2012 crezi ca nu te recunoaste lumea......???? nu bulache, dar aveam o casca interesanta, FUXIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate