Sari la conținut

Motopolitist Bd basarabia patinoar


Savinnn
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 128
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

dupa accidentul lui george, fix a 2a zi mergeam pe bd unirii unde am observat doi motopolitisti stand LA UMBRA. m-am dus sa-i intreb daca stiu prin intersectii conservele isi fac de cap si intorc pe unde au chef in timp ce ei stau pe loc relaxati si mi-au raspuns ca asteapta sa li se raceasca motoarele.. respect my ass cand vezi DOI politisti cum FREACA MENTA si te iau la misto cu raspunsuri. le-am zis daca tot stau la relaxare sa parcheze mai bine la dristor unde sunt toti mujistii parcati in intersectie, sau sa mearga fix acolo unde a murit george, sa-i goneasca pe toti bulangii opriti aiurea acolo sa-si ia prajituri. nu e zona lor, fiecare e cu zona lui.

si tineti cont, in tot timpu cat am stat cu ei frumos la discutii, si li se raceau motoarele puteau sa traga pe dreapta cam una din trei masini si sa scrie o amenda de vorbit la telefon(pentru ca stim toti ca cine intoarce pe dubla continua o face neaparat cu telefonu la ureche, ATAT de grabit este). probabil stateau sa li se odihneasca mainile desi pun pariu ca n-au scris o amenda toata ziua.. astia ne "servesc" niste COCALARI fara niciun pic de simt civic si respect pentru uniforma. se plang ca n-au salarii si nu-i ajuta legea dar n-ar face nimic sa schimbe astea.

 

cat despre colegu din accidentul asta, e si el doar o statistica, ca si noi, o victima, ca si noi, a colegilor lui de la permise, care scot bombe cu ceas pe banda. mai adaug ca si-a cam cautat-o daca i s-a parut ca poate sa mearga cu 50 pe langa masini. il putem baga si pe el la categoria semizeu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa accidentul lui george, fix a 2a zi mergeam pe bd unirii unde am observat doi motopolitisti stand LA UMBRA. m-am dus sa-i intreb daca stiu prin intersectii conservele isi fac de cap si intorc pe unde au chef in timp ce ei stau pe loc relaxati si mi-au raspuns ca asteapta sa li se raceasca motoarele.. [...]

 

Nu te supara ca te intreb, da' cam cat ai mers tu prin oras cu un motor racit pe aer/ulei?

Si daca a functionat n-ai simtit niciodata nevoia sa stai nitel la umbra sa-ti odihnesti fundul?

Si la munca tot asa esti, 8 ore non-stop, nu tu o tigare, nu tu o cafea?

Tare bine se vad barnele din ochii altora, huh?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mobra mea e aircooled. merg cu ea la 120 de grade prin oras.

cand sunt la munca nu depinde de mine sa educ soferii din oras. e totusi o diferenta intre ce fac eu si ce face un politist, nu e de parca te-ai astepta la un doctor care e la urgente, sa plece in pauza cand oboseste, si stim cu totii prin ce trec oamenii aia.

ok, in cazul politistilor nu e chiar asa dar iti zic, tipii aia stateau, efectiv stateau de ceva timp(ca totusi, se aude un motor incins care se raceste, pocneste fierul in el intruna) si stateau FIX la umbra intre doua autobuze, sa nu vada nimic, sa nu ii vada nimeni. te rog, intelege ca totusi erau fix doi "d'aia". ar putea macar sa fie mai vizibili, sa arunce un ochi in trafic, sa scrie o amenda. stateau acolo si mi se plangeau mie ca nu sunt destui politisti sa acopere toate strazile, ca legal sunt obligati sa-si pastreze aria de responsabilitate.. pe bune acum, chiar miroseau a balarii. le-am si zis, da, macar acolo, unu din trei e cu telefonu la ureche, e greu cu amenzile? e, si ce, o amenda de 70 de lei si 2 puncte.. bai de parca NU asta le e meseria.

si, mai mult ca asta, sa ii zici unui motociclist care opreste langa tine cu un bandit care trozneste de la fierbinteala si sa ii zici ca astepti sa ti se raceasca bmw-ul din 2010 mi se pare o insulta. ma simteam luat de prost.

daca totusi vrei sa le tii partea, e ok, nu vreau sa ne certam pe ceva atat de subiectiv. pana la urma, nu sunt toti asa, dar mi se pare ca ar trebui sa isi faca curat in curte intre ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...