bursyllac Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Am nevoie sa cumpar urgent 1 L de ulei in seara asta, pot sa il iau intre 6 si 7. Am in motor Valvoline durablend 4T 10W-40, deci as avea nevoie ceva care sa poata fi amestecat cu asta (in caz ca e nevoie sa il completez). Sugestii de unde as putea face rost? (nu stiu daca e corect incadrat topicul, dar nu stiam unde sa il pun mai bine de-atat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 aproape toate benzinariile au ulei 4T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Pai uleiul moto din cate stiu difera de cel auto... incearca la motovip.ro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Daca nu ti spunea userul de mai sus ca in benzinarii gaesti ,stateai in bezna pana te lumina un ins? Gasesti si la carrefour si la cora si la auchan si la real si la doamne iarta ma ca m am acrit de romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) . Editat Septembrie 7, 2012 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 Daca nu ti spunea userul de mai sus ca in benzinarii gaesti ,stateai in bezna pana te lumina un ins? Gasesti si la carrefour si la cora si la auchan si la real si la doamne iarta ma ca m am acrit de romania. am fost avertizat sa nu pun decat ulei moto, de asta intrebam. neavand cunostinte de mecanica nu stiu care sunt implicatiile daca pun alt ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) am fost avertizat sa nu pun decat ulei moto, de asta intrebam. si ulei moto gasesti in benzinarii! Editat Septembrie 7, 2012 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Am nevoie sa cumpar urgent 1 L de ulei in seara asta, pot sa il iau intre 6 si 7. Am in motor Valvoline durablend 4T 10W-40, deci as avea nevoie ceva care sa poata fi amestecat cu asta (in caz ca e nevoie sa il completez). Sugestii de unde as putea face rost? (nu stiu daca e corect incadrat topicul, dar nu stiam unde sa il pun mai bine de-atat) Depinde in ce zona locuiesti/lucrezi . Am vazut un magazin mic in militari pe iuliu maniu vis-a-vis de bingo,zona politehnica. Am vazut ca e deschis si seara tarziu. Au ceva uleiuri yacco din ce am aruncat privirea pe geam. Editat Septembrie 7, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Dacă ai nevoie neapărată să completezi poți să pui orice ulei, dacă îl schimbi curând. Eu eram la ceva distanță de casă și a trebuit să completez, cu ulei de logan diesel. Am pus vreo 2-300ml și am tăiat-o acasă. Nu s-a simțit nici o diferență. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate