The Mentalist Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Vreau si eu filmul 1 - Siriu de la Inspektor, dar degeaba dau jos fisierele alea ca nu stiu ce sa fac cu ele. Am descarcat si 7zip ala, incepe sa faca ceva si apoi moare. Daca l-a dat cineva jos si are un ftp ceva poate il pune si ne da si noua acces pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Niko, e foarte simplu, instalezi 7zip, dai click dreapta pe SIRIU1.zip.001 ->7-zip->extract to .. , si astepti sa se refaca siriu1.avi, pe care il poti vedea cu vlc player. Am testat acum si sigur merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Niko, e foarte simplu, instalezi 7zip, dai click dreapta pe SIRIU1.zip.001 ->7-zip->extract to .. , si astepti sa se refaca siriu1.avi, pe care il poti vedea cu vlc player. Am testat acum si sigur merge Nu uitati sa redenumiti fisierele descarcate. Altfel 7Zip nu-si da seama ca fac parte din aceeasi arhiva. Ex: pentru filmul 2 in loc de: SIRIU2.zip-transfer_ro-01oct-a6fc27.001 SIRIU2.zip-transfer_ro-01oct-050e37.002 si SIRIU2.zip-transfer_ro-01oct-b6467a.003 sa aveti: SIRIU2.zip.001 SIRIU2.zip.002 si SIRIU2.zip.003 apoi click dreapta pe SIRIU2.zip.001 => extract here ... si ar trebui sa proceseze filmul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
budha Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Si eu patesc acelasi lucru ca si Niko. Nu vrea, nu se intampla nimic. 4 din ele nici nu le poate extrage 7-zip. imi zice ca nu poate. 2 din ele sunt extrase intr-un fisier cu acelasi nume , dar apar tot arhivate. si iar nu pot face nimic. de doua zile caut solutii...si nu reusesc. habar nu am de ce se intampla asta. e prima oara cand intampin astfel de probleme. daca reuseste cineva sa ne dea filmarile sub alta forma...suntem recunoscatori. REvVIN: Am reusit sa fac ce a spus Dan.Andrei . Dar a mers doar cu doua din fisiere. cu celelalte 3 nu merge sa fac nimic. incerc sa extrag si-mi spune ca nu pot fi deschise...bla-bla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Si eu patesc acelasi lucru ca si Niko. Nu vrea, nu se intampla nimic. 4 din ele nici nu le poate extrage 7-zip. imi zice ca nu poate. 2 din ele sunt extrase intr-un fisier cu acelasi nume , dar apar tot arhivate. si iar nu pot face nimic. de doua zile caut solutii...si nu reusesc. habar nu am de ce se intampla asta. e prima oara cand intampin astfel de probleme. daca reuseste cineva sa ne dea filmarile sub alta forma...suntem recunoscatori. REvVIN: Am reusit sa fac ce a spus Dan.Andrei . Dar a mers doar cu doua din fisiere. cu celelalte 3 nu merge sa fac nimic. incerc sa extrag si-mi spune ca nu pot fi deschise...bla-bla... Pai, nici nu trebuie sa mearga le toate. Din cauza faptului ca Transfer.ro accepta doar fisiere de maxim 1GB primul film (denumit SIRIU1) este impartit in 2 parti iar cel de-al doilea (SIRIU2) in 3 parti. Le scurtezi numele cum am zis in celalalt post si apoi extragi doar prima parte din arhiva. 7zip-ul va recunoaste toate partile si-ti va recrea filmul intreg. La final ar trebui sa ai 3 filme: SIRIU1.avi SIRIU2.avi si MAGURA-transfer_ro-01oct-8bc3f6.AVI Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
budha Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Atunci e ok. ) Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 da, trebuie redenumite la loc, eu am testat pe arhivele initiale denumite SIRIU1.zip.001, SIRIU1.zip.002, etc. Mersi pentru elucidarea misterului, Dan.Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 da, trebuie redenumite la loc, eu am testat pe arhivele initiale denumite SIRIU1.zip.001, SIRIU1.zip.002, etc. Mersi pentru elucidarea misterului, Dan.Andrei Cu placere. App. am uitat sa mentionez ca pe Transfer.ro fisierele sunt stocate doar 10 zile ... asa ca, spor la descarcat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Yuhuuu!Bravo Dan.Andrei! Acum am reusit si eu. E misto filmuletu' de pe Siriu, ai mers bine Inspektore. Un pic ai putea sa folosesti mai mult latimea benzii, adica la curbele la stanga sa te pozitionezi mai mult in dreapta benzii, astfel vei avea vizibilitate maxima in viraj mai devreme si vei vedea si cat de mult se "inchide" curba. La fel, la curbele la dreapta, un pic mai langa axul drumului si acolo incepi inclinarea. Oricum,a fost chiar liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 (editat) Ma chinui de 2 zile si tot nu reusesc.. tinand cont de pasii mai sus mentionati:SIRIU2.zip.001 SIRIU2.zip.002 SIRIU2.zip.003!!! Editat Octombrie 4, 2012 de brunoo7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 (editat) salut. Ne vedem maine seara la Victoriei si iti explic. Cam astia ar fii pasii: -------------------------------- Instalezi 7zip (e gratuit) >> redenumesti fisierele asa cum ai facut >> (in functie de ce sistem de operare ai poti trece si prin pasul asta -- eu am WIN 7) >> click dreapta pe (de EX: ) SIRIU2.zip.001 >> open with >> jos, in lista aia, "Choose default program..." >> apare o fereastra cu programe instalate pe calcul tau, cauti in lista aia 7zip, daca nu este dai pe butonul de jos cu Browse (poti selecta inainte si bifa din dreapta cu "Deschide tot timpu fisiere de tipul ala cu programul ales...." sau in engleza)>> iti deschide o fereastra focusata pe folderul "Program files" in interiorul lui ai un alt folder cu 7zip >> intrii in el >> selectezi 7zip.exe (parca asa era) >> click pe "Open" >> iti va deschide arhiva cu 7zip. Te duci apoi pe acelasi fisier si dai click dreapta si in lista/meniul care apare, cauti "extract here" ...o sa inceapa sa extraga continutul din cele 2 arhive fara alte interventii din partea ta. Ai grija ca cele 2 fisiere de tipul ".zip.001"...."zip.002" sa fie in acelasi folder (pentru a evita alte ..interventii). ------------------------------------- Daca tot nu intelegi/ nu te descurci o sa iti fac niste poze cu ecranul pe pasi. Bafta! Editat Octombrie 4, 2012 de JohnyGabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 4, 2012 Autor Share Postat Octombrie 4, 2012 Ma chinui de 2 zile si tot nu reusesc.. tinand cont de pasii mai sus mentionati:SIRIU2.zip.001 SIRIU2.zip.002 SIRIU2.zip.003!!! Hai ca le facem cand veniti la noi duminica si vi le dam pe un DVD. salut. Ne vedem maine seara la Victoriei si iti explic. Maine seara stabilim si ce traseu facem pentru data de 20 septembrie. Deci cine vrea sa vina, ne vedem acolo in jur de 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Cam devreme la 8....Totusi ..dupa o saptamana de munci ) ..imi mai inting oscioarele . Dupa ora 21:00 ..ziceam sa vin la Victoriei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Maine seara stabilim si ce traseu facem pentru data de 20 septembrie. Merge cineva cu spatele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 5, 2012 Autor Share Postat Octombrie 5, 2012 Cam devreme la 8....Totusi ..dupa o saptamana de munci ) ..imi mai inting oscioarele . Dupa ora 21:00 ..ziceam sa vin la Victoriei... Oricum stam pana pe la vreo 21.30 si apoi ne mai plimbam pe langa Bucuresti, apoi traseul clasic, la o clatita si o "saorma cu de toate". Merge cineva cu spatele?? Da, eu, cand beau juma' de doza de Radler... 20 octombrie vroiam sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate