crazvy Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Cheia Pestera Cheile Ursilor Cascada Doamnei PS: am luat aparatul compact, imi place sa calatoresc cit mai usor unele poze sint editate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Felicitari! De ce zici: "m-am vindecat de BMW-uri, nu mai iau"?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 24, 2012 Autor Share Postat Septembrie 24, 2012 Felicitari! De ce zici: "m-am vindecat de BMW-uri, nu mai iau"?! pai la 45.000 se rupe cablul de ambreiaj, cablurile la claxon si la faza lunga? axul la roata spate de-abia a iesit. uleiul trebuie golit in 3 locuri! oglinda are filet de 8 ca la scutere! e gindit prost, totul e inghesuit si complicat, de-abia ajungi la bujie. la yamaha era foarte elegant si simplu. plus consumabilele si piesele au niste preturi imense, gasesti cam numai originale, sint atipice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Pai ....nu cred ca-s prea rau daca intreb: da' cat vrei sa te tina un cablu de ambreiaj? Interesanta treaba cu uleiul...io-l goleam prin 2 gauri! No comment cu oglinda...nu pot compara cu Yamaha...n-am avut niciuna!! Insa la consumabile....cred ca le iei de la cine nu trebuie! In alta ordine de idei...si abia acuma on topic....pozele tale m-au convins ca la inceputul lui octombrie sa dau o tura pe urmele tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Pai ....nu cred ca-s prea rau daca intreb: da' cat vrei sa te tina un cablu de ambreiaj? Nu vreau sa ma bag in seama aiurea...dar al meu la peste 80000 inca nu da semne de uzura. Cel putin nu la cablul de ambreiaj. Si nu e nici Honda, nici BMW... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 foarte faine pozele. se poate ajunge la cheile ursilor cu trenul si pe jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Octombrie 1, 2012 Autor Share Postat Octombrie 1, 2012 (editat) foarte faine pozele. se poate ajunge la cheile ursilor cu trenul si pe jos? mda cu trenul pina la Busteni, urci la Babele si dupa aceea cobori la Pestera sau trenul pina in Sinaia si din SInaia pina la Pestera pe jos dar e cam lung, parca vreo 20 km PS:Bestiale,cimitirizante si inevitabile pozele tale! mersi Editat Octombrie 1, 2012 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate