warlock Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) knee V geaca a devenit indispensabila. ah, atunci eu sunt la minus 500...de 4 ani nu las acasa geaca, genuncherele (evident, manusi si casca) si rareori merg in adidasi (am ghetute moto, la munca ma schimb in adidasi). chiar ma gandeam la o tura in wknd spre GR asa la vale...dar maine o voi lua "la deal". Editat Septembrie 28, 2012 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) ah, atunci eu sunt la minus 500...de 4 ani nu las acasa geaca, genuncherele (evident, manusi si casca) si rareori merg in adidasi (am ghetute moto, la munca ma schimb in adidasi). chiar ma gandeam la o tura in wknd spre GR asa la vale...dar maine o voi lua "la deal". Am renuntat la faza cu ghetutele, desi erau in plan. Gasisem ceva alpinestars SMX1, prea ok. E nasol cu cizme cu toate ca ai protectii sanatoase glezna, tibie etc. Cand ai chef de-un GR, anunta. Editat Septembrie 28, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 29, 2012 Autor Share Postat Septembrie 29, 2012 Maine ora 11:00 la Kronau. Plecarea ~11:15. Suntem 4: Sei - R125 SiD - R6 ZYB - Ducati 620 Andrei - R125 Asfalt uscat la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Baieti, eu sunt un betiv notoriu , acuma am ajuns acasa si nu sunt tocmai bun de fiola, deci daca ma trezesc maine la 10 vin , daca nu imi cer scuze si promit sa dau berea cuvenita pentru absenta nemotivata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Parca aveam o presimtire.. da-o-ncolo de fiola. Totusi nu-mi vine sa cred ca iar ai pus de afumare de weekend. Iti recomand: /index.php?/topic/682107-vand-pereche-tobe-arrow-pentru-ducati-monster/ , pentru silentiozitate maxima. ----------------------------------------------------------------- Ne-am intorseram cu bine si fara evenimente... bine eu deja m-am ciupit oleaca, pentru ca merit o rehidratare. Povestea o baga Sei. ZYB ne-ai lipsit. Cel mai misto e cand ajungi la destinatie ...si strigi in gura mare: YAAAAASSSOOOO VARUUULEEEEEEEEEEEEEEEE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 30, 2012 Autor Share Postat Septembrie 30, 2012 Eh, ne-am si intors... Asa excursii sa tot ai. SiD, ce se aude cu viitorul gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate