benny2009 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Buna,luna viitoare ma apuc si eu de a1(cat mai pot pana vine iarna) si as dori sa imi iau o motocicleta...ce motocicleta mi-ati recomanda pana in 1000euro...preferabil 4 timpi nu vreau sa imi fie frica sa ies cu ea din oras sau sa ii schimb setul de 2 ori pe an...eu m-am gandit la yamaha yzf r125 da imi cam depaseste bugetul:)....vreau ceva super sport sau sport touring (inafara de honda cbr sau chinezarii)...experienta pot zice ca am...11000km pe un suzuki gn250 pe dealur si prin oras(stau intr-un oras mai mic si mai ies pe strazi secundare:) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 nu prea te incadrezi...mai bine astepti si mai strangi bani, r125 fara 1800-2000 euro nu prea gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jitareanu Alin Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 /index.php?/topic/682682-vand-husqvarna-wr-125-sm/ uite aici daca te intereseaza la 1000 euro Buna,luna viitoare ma apuc si eu de a1(cat mai pot pana vine iarna) si as dori sa imi iau o motocicleta...ce motocicleta mi-ati recomanda pana in 1000euro...preferabil 4 timpi nu vreau sa imi fie frica sa ies cu ea din oras sau sa ii schimb setul de 2 ori pe an...eu m-am gandit la yamaha yzf r125 da imi cam depaseste bugetul:)....vreau ceva super sport sau sport touring (inafara de honda cbr sau chinezarii)...experienta pot zice ca am...11000km pe un suzuki gn250 pe dealur si prin oras(stau intr-un oras mai mic si mai ies pe strazi secundare:) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rotarumary Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 (editat) incearca kymko am vazut pe bikeshop unu la 900 de euro , zgariat pe partea dreapta...nu foarte tare.. later edit: sunt in 800-900 unele in stare foarte buna din 2007-2009 , kymko quannon e si frumoasa , nu schiloada ca cbr..nici ca rs de mare.. Editat Septembrie 30, 2012 de rotarumary Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kymco-quannon-din-2009-479160.html Recomand,motocicleta e a unui prieten.Am avut kymco quanonn bune motociclete... numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Da' honda cbr 125 ce are? Lasati frate aspectul pe locul 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat Septembrie 30, 2012 Autor Share Postat Septembrie 30, 2012 nu prea ma incanta kymco...ma gandeam la hyosung gt 125(varianta necarenata) am vazut pe mobile la 700-800euro in stare destul de buna...nu prea imi place naked (pe langa cbr e bijuterie:) ),ceea ce imi place e ca este v2...daca nu reusesc pana in primavara sa strang bani de r125 imi iau ori hyosung ori honda nsr..e 2t da na..e honda,nu aprilia totusi:).....nici eu nu stiu ce vreau:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate