aldraqraudetot Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Chiar acum am trecut prin zona. Motocicleta era un cbr f4 cred neagra. Era un logan mcv rosu care cred ca a vrut sa faca stanga pe o straduta si nu a mai acordat prioritate motoicletei care venea din sen opus. Salvarea era acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 (editat) Altul? Nu se mai termină... Hai cu zăpada! Sănătate multă motociclistului sau motociclistei! Editat Octombrie 1, 2012 de PH19KiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Altul? Nu se mai termină... Hai cu zăpada! Serios? hai cu zapada? ca sa ce? sa stai in casa? cand ai ghinion vine si cand cobori din pat... on topic: sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 V-am zis ca pantelimonul e cea mai nenorocita strada din tot orasul..sanatate multa motociclistului...si mai asteptam detalii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Serios? hai cu zapada? ca sa ce? sa stai in casa? cand ai ghinion vine si cand cobori din pat... on topic: sanatate multa Ghinionul nu tine cont de anotimp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 In Pantelimon vor mai fi multe accidente. Inafara faptului ca asfaltul e ca dracu' si se circula haotic, de ceva vreme e si o gasca care o arde racing in fiecare noapte. Mai nou, si pe stradutele dintre blocuri. Aseara m-a tot f**** unul la creieri vreo 3 ore cu demarajele lui. In rest, sanatate multa si insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clansman Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 In Pantelimon vor mai fi multe accidente. Inafara faptului ca asfaltul e ca dracu' si se circula haotic, de ceva vreme e si o gasca care o arde racing in fiecare noapte. Mai nou, si pe stradutele dintre blocuri. Aseara m-a tot f**** unul la creieri vreo 3 ore cu demarajele lui. In rest, sanatate multa si insanatosire grabnica! Ala e cu masina ... si eu am crezut ca e motor cand l-am auzit prima data. E o epava de bmv de urla ca la balamuc, iar gagiu tot face drifturi in intersectii pe la scuar (pe trecerea de pietoni!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 N-ul cunosc pe motociclist dar mai devreme de accident l-am vazut pe Bd Stefan cel Mare si era foarte linistit in trafic , chiar statea in coloana cu masinile . Peste 15min am trecut prin Pantelimon si am vazut moto pe jos , intradevar tamponat cu Logan rosu ce a vrut sa vireze stanga . Cei de pe banda 3si 2 au lasat Loganul sa vireze iar moto a venit pe banda 1 si probabil nu l-a vazut , urmarea......Logan usi infundate iar moto pe jos , dar parea un accident mai usor , motocicleta era cam intreaga . Nu am putut vedea mai multe amanunte . Purta armura ,sper sa-i fi fost de folos . Sanatate motociclistului Scuze ...NU-L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate