Andi Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Rossi a cistigat cu un pseudo 2 cilindri!Adica are patru cilindri grupati (la aprindere) doi cite doi!Asta a vrut initial sa faca Ducati!Si s-a mai intimplat in perioada Doohan la Honda!(Doohan totusi a mers pe ordine normala,ceilalti au folosit big bang). http://www.crash.net/uk/en/news_view.asp?c...cid=6&nid=90496 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 WOW!! Adica yamaha are un fel de motor in 2 cilindri....mai mari? Atunci Rossi chiar e tare. Rossi, nu Yamaha!!! R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 La sectiunea "babes" pe linkul de la prafdecopt le intilnim si pe mult-prea-proastele-dar-de-succes-cheeky-girls. Va rog sa nu le votati!! http://www.crash.net/uk/en/babe_view.asp?pid=123279 R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Rossi a cistigat cu un pseudo 2 cilindri!Adica are patru cilindri grupati (la aprindere) doi cite doi!Asta a vrut initial sa faca Ducati!Si s-a mai intimplat in perioada Doohan la Honda!(Doohan totusi a mers pe ordine normala,ceilalti au folosit big bang). poi ala era doi timpi asta e patru a mers si Doohan pe un bigbang Adica yamaha are un fel de motor in 2 cilindri....mai mari? nu man are patru dar merg doi cate doi si e super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 tocmai am realizat o chestie yamaha lu' rossi nu prea are cum sa fie big bang bic banr poate fi un motor in v dar unul in linie ar avea vibratii f mari toate pistoanele ar merge in acelasi sens ... yamaha din cate stiu eu e motor cu patru cilindri in linie parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makalu Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Cu motoru ala cu tot s-a vazut ca Rossi a cam scos untu din el la prima cursa. Sa vedem ce face azi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 si-o ia, ce dracu sa faca... cit crezi c-o sa-l tina NOROCUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate