FloRider Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Sal'tare tuturor! Am cautat pe forum revizia la o Honda Cbr600 F3 si nu am gasit ce ma interesa. Asa ca vin cu urmatoarele intrebari: Am o Honda CBR 600F3 din '96 si ma intereseaza ce uleiuri, filtre, placute de frana ati folosit! Ce este recomandat pentru modelul asta, cu ce ati inlocuit si de ce. In plus, cat a costat uleiul (mentionand marca), filtrele (mentionand marca), placutele de frana (mentionand marca) si de unde le-ati achizitionat. Va multumesc anticipat! Cu stima! PS: Propun un dialog, o dezbatere civilizata si cu bun simt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianmarton Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Salut ! Eu detin o Honda CB600 ( Hornet ) care are acelasi motor cu CBR600 . Eu folosesc Motul 7100 sau Motorex 10W40 ambele uleiuri fiind sintetice avand preturi similare ( aprox. 250 lei ) . Filtre de ulei le poti lua de la orice producator si costa in jur de 35 -40 lei , placute frana Lucas , TRW , Saito (http://www.louis.de/_3035e9fd4ede2af7339b7b40c55ca22ec4/index.php?topic=wgr&grwgr=220&wgr=510&hersteller=0&motorrad=0&anzeige=0&typ_id=) si le poti achizitiona de la Kronaumoto (www.kronaumoto.ro ) . Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Salut ! Eu detin o Honda CB600 ( Hornet ) care are acelasi motor cu CBR600 . Eu folosesc Motul 7100 sau Motorex 10W40 ambele uleiuri fiind sintetice avand preturi similare ( aprox. 250 lei ) . Filtre de ulei le poti lua de la orice producator si costa in jur de 35 -40 lei , placute frana Lucas , TRW , Saito (http://www.louis.de/_3035e9fd4ede2af7339b7b40c55ca22ec4/index.php?topic=wgr&grwgr=220&wgr=510&hersteller=0&motorrad=0&anzeige=0&typ_id=) si le poti achizitiona de la Kronaumoto (www.kronaumoto.ro ) . Succes ! Super frane cu ce placute ai enumerat mai sus..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FloRider Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 Exista vreun filtru de aer sport sau ceva de genul acesta pentru Cbr F3? Ca am inteles de la fostul proprietar ca filtru K&N nu exista pentru ea si ca cine zice ca are, minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Exista vreun filtru de aer sport sau ceva de genul acesta pentru Cbr F3? Ca am inteles de la fostul proprietar ca filtru K&N nu exista pentru ea si ca cine zice ca are, minte. Exista. Pot aduce pe comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FloRider Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 mentioneaza si tu cand esti sarcastic Si care-s bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Carbon Loraine Best! oricum fara cauciucuri degeaba ai frane. o sa ia inca vreo 20 de ani ca motoristii romani sa priceapa lucrul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate