ghita21 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) salutare am si eu o problema de ceva timp la cutia de viteze cand incerc sa bag in viteza imi arunca inapoi pedela in sus si iese din viteza si daca fortez un pic caraie este cand intra fara probleme daca stiti ce ar putea fi problema va rog sa ma ajutati...multumesc Editat Octombrie 10, 2012 de ghita21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Pai cand nu caraie nu intra in viteza e doar in buze . Iar cand caraie atunci intra. Schimbarea de viteze la orice mobra trebuie sa fie ferma si rapida asta ca sa nu mai caraie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 salutare am si eu o problema de ceva timp la cutia de viteze cand incerc sa bag in viteza imi arunca inapoi pedela in sus si iese din viteza si daca fortez un pic caraie este cand intra fara probleme daca stiti ce ar putea fi problema va rog sa ma ajutati...multumesc Da mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghita21 Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 problema e ca atunci cand apas pedala sa bag in viteza o impinge inapoi in sus si daca o fortez atunci caraie nu face numai in prima viteza restu merg ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Ambreiaj reglat prea slab - simplu ieftin Craboti pinioane - complica si scuNp. Regleaza maneta mai intai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghita21 Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 doar in prima treapta face restu sunt ok apas pedala si nu intra in viteza si daca fortez impinge pedala in sus si incepe sa caraie si este cand nu face probleme si intra si in prima treapta problema a aparut dintr-o data fara sa mai fi facut cv probleme inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghita21 Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 ok multumesc deocamdata pentru raspunsuri o sa verific maine si revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Si ghita dragule,scrie oleaca mai ordonat,ca tare ne e greu sa te intelegem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghita21 Postat Octombrie 11, 2012 Autor Share Postat Octombrie 11, 2012 multumesc pentru ajutor, problema era de la ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Ambreiaj prea slab. prea putina cursa activa. Sa lasi putin joc la maneta - cam 2 cm. Editat Octombrie 11, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghita21 Postat Octombrie 11, 2012 Autor Share Postat Octombrie 11, 2012 dupa cum ai spus si tu problema era de la cablul de la ambreiaj care era prea moale am intins putin cablul si merge perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate