Blackrider Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Piese HD din dezmembrari: "Piesele se afla in Ungaria . Se vinde toate piesele intr-un pachet -adica o camioneta de aprox. 3.5tone . Pentru cei interesati rog trimiteti un mail la madarmoto@gmail.com . In cateva zile o sa primesc un CD cu poze,detalii,si modele dezmemrate si un pret per total . O sa revin si aici cu detalii. O zi buna tuturor. " sc MADAR MOTO SRL PIESE ACCESORI SEVICE MOTO-SCOOTER-ATV Saula Nr 18 (DN1E60) 407343 Tel.0740133048 Mail. madarmoto@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Caut cablu ambreiaj Harley Dyna de 1,8 metri si semnalizatoare negre. Intre timp va intreb (daca mai exista oameni pe acest forum), exista vreo posibilitate pentru prelungirea conductei de frane? Pe net am gasit o gramada de fitinguri, dar nu am gasit o solutie concreta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 (editat) eu luasem de la thunderbikes din timisoara,la ce lungime si unghi(la fitting)vrei tu.fa o incercare Editat Ianuarie 28, 2013 de cristi80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Caut cablu ambreiaj Harley Dyna de 1,8 metri si semnalizatoare negre. Intre timp va intreb (daca mai exista oameni pe acest forum), exista vreo posibilitate pentru prelungirea conductei de frane? Pe net am gasit o gramada de fitinguri, dar nu am gasit o solutie concreta.. Salut, masori ce dimensiune vrei la furtun, masori filetele si apoi dupa pozitie pe care o vrei stabilesti ce banjo sau adaptor iti trebuie. ceva concret ti se poate spune numai cand este si motocicleta de fata pentru masuratori,etc... poti incerca si pe la cei care se ocupa cu asa ceva dar la cat am incercat sa dau de un priceput n-am reusit,am rezolvat cu masuratorile mele si cu ajutorul strungarului. mai poti incerca si la Razvan de la metricmotion care te poate ajuta. daca ai HD este destul de simpla rezolvarea -la HD am vazut multe variante pe US. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_king Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Caut cablu ambreiaj Harley Dyna de 1,8 metri si semnalizatoare negre. Intre timp va intreb (daca mai exista oameni pe acest forum), exista vreo posibilitate pentru prelungirea conductei de frane? Pe net am gasit o gramada de fitinguri, dar nu am gasit o solutie concreta.. Uita-te aici:http://www.bashanmotor.ro/piese-atv/piese-de-frana/furtune-de-frana Au diferite lungimi,la furtune de frana ptr atv-uri,care pot fi puse si pe moto.Eu am gasit site-ul asta din intamplare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Multumesc, dar nu am gasit nimic din ce ma intereseaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) Eu am pus Rusell si Goodridge. Ca sa faci adaptare nu cred ca merita, masori ce-ti trebuie si schimbi tot furtunul. Stabilesti unghiurile la banjo si folosesti bolt-urile pe care le ai (se potrivesc). Eu de aici am mai luat https://www.denniskirk.com/harley-davidson/goodridge/russell/brakes-and-suspension/100.ipp/pricedesc.srt Editat Ianuarie 29, 2013 de Saracie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Fitingurile mele sunt de tip pressing... asa ca trebuie sa schimb tot kitul (dual disc). M-am gandit ca exista o posibilitate de prelungire. Caut emblema HD, ceva de genul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 (editat) Embleme (logo) din metal HARLEY DAVIDSON pentru rezervor,18 cmlungime 4 cm latime eu le-am dat jos de pe un rezervor de sportster pret 150 de lei Rados 0722518718 Editat Februarie 20, 2013 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Salut.Va rog sa imi recomandati o alarma buna sa o pun pe un Sportster.As prefera una cu baterie individuala.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 (editat) O Gorila cu alarma, care sa o pui la discul rotii din spate... simplu, ieftin si exficient... cel putin pentru mine... pana acum... Editat Februarie 22, 2013 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 eu am folosit o buna perioada una cu pager, pe la 500 ron (nu retin marca, dar la banii aia toate sunt ok). in general hotu' trece la urmatoarea daca prima ii pune probleme, asa ca eu recomand o sufa sanatoasa cu care sa o legi de ceva (stalp, copac, gard etc), si eventual alarma. In mod normal n-ar trebui sa ai probleme, dar daca i se pune unuia pata fix pe a ta, ti-o ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 pai am un lant bun,dar as vrea si o alarma cu pager.as da 5 mil daca stiu ca este o alarma ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 (editat) roata fata sportster 19 ' buna , cu ax si suruburi disc frina ( fara Disc ) + 2 gume DP sporty ( fata 19 spate 16 ) TOT la 100 euro ! Numai prin curier ! Tel 0735778581 roata fata sportster 19 ' buna , cu ax si suruburi disc frina ( fara Disc ) + 2 gume DP sporty ( fata 19 spate 16 ) TOT la 100 euro ! Numai prin curier ! Tel 0735778581 400 ron rapidos ! chiar asa moarta e piata romineasca ??? oferta e valabila 1 sapt . eu am cumparat roata din asta acu 3 ani DP -ebay si ma ajuns cu mult peste 100 euro ( in pachet sunt si 2 gume pe care altii cer 50 lei ) Editat Februarie 23, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 salut, incercam sa adunam aici,pt harley-isti,piese/accesorii noi/sh,pentru a fi mai usor de gasit ce avem nevoie. am aripi sporty,ceva comenzi avansate de la dyna,risere,un radiator ulei,ghidoane stock si dragbar,oglinzi,semnale, carb S&S super B etc,2 sei solo pe arcuri... preturile le facem la cerere.happy bidding! TFB salutare....ma intereseaza si pe mine comenzile avansate si inaltatoarele dak le mai ai....si niste preturi dak se poate...stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 25, 2013 Autor Share Postat Februarie 25, 2013 (editat) salut,inaltatoarele nu le mai am,comenzile da,dar nu stiu daca le poti adapta la intruder fara sa le modifici... Editat Februarie 25, 2013 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 care ar fi pretul comenzilor...k vad io cum fac cu modificatul lor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 13, 2013 Autor Share Postat Martie 13, 2013 ghidon HD 1" dragbar, deschidere 69cm/10cm pullback=150lei inaltatoare HD pt ghidon 1", inaltime 10cm = 300lei set = 400lei+transport sissybar Sporty = 200euro neg.+transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 (editat) http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/latest-news/50055-open-house-23-martie-2013 Editat Martie 20, 2013 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 20, 2013 Autor Share Postat Martie 20, 2013 cumpar anvelopa spate 150/80/16" secondhand,cu uzura maxim 25% si DOT minim 2008....eventual si pt fata,adica 100/90/19". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Am de vanzare 2 adaptoare pentru radiatorul de ulei pentru Harley Davidson.Ambele sunt noi.Pretul este de 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Free ride la Harley Davidson Bucuresti aici: http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/latest-news/50058-legend-on-tour-revine-in-romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 multam, sper sa nu mai ratez fortyeight-ul anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 caut: sticla stop pt heritage softail 1999(merge si de sporty 1999-2007) buson rezervor pt electraglide 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apostelnicu Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 (editat) Salut! Vand parbriz pentru Harley Sportster, part number: 58063-04, quick detachable polished braces 58063-04 18" Clear. Windshield dimensions: Overall height – 26.8"; width – 19.7". Cumparat anul trecut in august si folosit de cateva ori, e prea inalt pentru mine... Pret 300 EUR. Editat Iunie 15, 2013 de apostelnicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate